ISPLIVALA PREPISKA MILJANE I ZOLE: Novi dečko Kulićeve je zatekao u PIJANOM stanju, oteo joj telefon, a onda se obratio Čoliću i dao mu OBEĆANJE! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.08.2021

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesni Nemanja, novi dečko Miljane Kulić se dopisivao sa njenim bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, te mu je kroz prepisku dao obećanje da će doći dom potpunog preokreta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Isplivala prepiska Miljane i Zole

 

Bivši ljubavni par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre dve noći su se opasno posvađali i potukli u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a sada je isplivala prepiska koja će vas šokirati. 

Naime, na Instagram profilu Čolića isplivala je fotografija prepiske sa Kulićevom, u kojoj se može videti da sem dopisuje sa njenim novim dečkom, izvesnim Nemanjom. 

Ono što se videlou prepisci jeste da je Miljana nekoliko puta zvala Zolu, na šta on nije odreagovao, a onda su počele da mu stižu poruke sa njenog profila, ali se neko predstavio kao Nemanja, inače njen novi dečko. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola se svađaju

 

- Miljana je popila, neće te više zvati, uzeću joj telefon. Svaka tebi čast, nisam gledao rijaliti, mene poniživati neće i neće se kockati. Za 6 sati mi je postala draga, ako hoće, izvol'te kod tebe. Nemanja, pozdrav - glasila je poruka koju je Zola dobio, na šta je od odgovorio:

- Ok, nema vam je sa srećom, ma i ako se kocka, ne igra ona jako po 5 do 10 evra okretaja, opušteno, pozdrav - uzvratio je Zola, a potom uputio i jasnu poruku svima na Instagramu:

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska Zole i Miljane

- Evo, upravo mije zvanično obećano da me više neće zvati i da će dotični da joj uzme telefon. Biće malo teško da prođem kroz ovaj period, nadam se da me razumete, ali im želim ipak sve najbolje. Ale, ale, alo - bio je ironičan Čolić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading