EVO KAKO JE MILJANA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI: HISTERIČNA Kulićeva PRETUKLA Zolu, razbila mu telefon, obezbeđenje ih smirivalo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.08.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić navukla je gnev nacije nakon što je prošle noći napala Lazara Čolića Zolu, te je obezbeđenje moralo da reaguje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana pretukla Zolu u emisiji

 

Prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je bivše zadrugare Miljanu Kulić, njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu i popularnog repera Nenada Aleksića Ša, koji je otvoreno progovorio o raskidu sa Tarom Simov. 

Iako niko nije slutio da će doći do opšteg rasula u emisiji, Kulićeva je priredila neviđeni karambol uživo u programu. Podsetimo da se prethodnih dana spekulisalo da su Miljana i Zola ponovo zajedno i da se tajno viđaju i jednom poznatom etno selu, gde su je mediji čak i usnimili.

- Ne, ne nameravam da se svađam sa njim, videli smo se, ali to je prošlost, uskoro je sledeća Zadruga pa ćemo videti. Psihički nisam dobro, sad obećavam da više neću raditi neke stvari, ja Zoli želim sve najbolje - priznala je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana pretukla Zolu

 

Onda je potom u studiju nastao pravi karambol, u jednom trenutku u program se uključila Miljanina majka, Marija Kulić, zbog koje je nastao opšti rusfaj. Marija je bila vidno potresena, a grcajući u suzama poručila je jasnu poruku:

- To nije za pohvalu, ali ovog puta njeni fanovi ne treba da brinu, jer je sav novac kod mene, samo mi je tražila 10e. Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji. To što zove Zolu, to nije lepo ali nije me briga. Meni je bitno da je ona sa Željkom, ona je svesna da od odnosa sa Zolom nema ni O, znači katastrofa, naravno da će je on zvati i pričati sa njom. On šalje poruku i meni, da je ona nekim ljudima dužna ja sam njih zvala ali ljudi nemaju veze, ja njega ne mogu očima da gledam. Takve stvari mi je pričao da nemam reči, jedan Zola iz Dervente može da priča do sutra, on je svašta pričao o meni, ali moji prijatelji znaju šta je istina. Ja sam se razbolela zato što je moja ćerka bila sa njim, nije mi jasno zašto je dozvolila da nastavi odnos sa njim sada kada sam bolesna - rekla je Marija kroz plač.

Nakon pozica Marije Kulić, Miljana je nasrnula na Zolu i počela da ga tuče, na šta ni on nije ostao imun, te joj je vratio žestokim psovkama i uvredama. U studiju je nastao pravi krš i lom, da je Kulićeva u jednom trenutku porazbijala šta je stigla, između ostalog i njegov telefon, koji je on pokazao gledaocima. Svi su osudili Miljanu u komentarima da je histerična i agresivnija nego ikad. Ona je potom izašla iz emisije, jer je obezbeđenje Pinka moralo da reaguje. 

Nakon što je otišla sa televizije Pink, Miljana je, u naletu besa zapretila glavnoj i odgovornoj urednici zabave Milici Mitrović, koja je Kulićevoj i omogućila život kakav nikad nije mogla ni da sanja. Miljana je na Instagramu objavila rat i zapretila Milici žestokim rečima, zbog kojih su svi ostali šokirani, a potom je i sve obavestila da će se upustiti u rijaliti avanturu, ali ove sezone u ,,Parovima". 

VRAĆA SE U RIJALITI KOD PECONIJA:

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Nakon što je otišla iz emisije, te se uputila ka sledećoj destinaciji, Miljana je odlučila da nastavi sa provokacijama, te je obavestila svoje pratioce da je potpisala ugovor za sledeću sezonu rijalitija ,,Parovi” na Hepi televiziji. Podsetimo, Miljana je i započela svoju karijeru u ,,Parovima”, a sada je odlučila da se tamo i vrati.

- Gde počneš tu i završavaš - napisala je Miljana, te je označila na storiju glavnog čoveka Hepi televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andreja

14.08.2021 16:38

Zola je kazao tačnu dijagnozu ponašanja Miljane.

Dolores

14.08.2021 17:42

Pink je glup što je tolerira, ona je bolesna luđakinja, laže za medalju pritom agresivna,opasna za okoliš...

Vladica

15.08.2021 16:10

Samo na amaterskim televizijama se tuku.