IVANA ALEKSIĆ I DALJE PATI ZA REPEROM? Isplivao DOKAZ da ne može bez Ša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.08.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić se jednim potezom odala da i dalje pati za Nenadom Aleksićem Ša, inače njenim bivšim suprugom, koji ju je prevario pred širokim auditorijumom sa Tarom Simov tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/_ivv_

Ivana Aleksić pati za Ša?

 

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić nakon razvoda od popularnog repera koji ju je javno prevario u rijalitiju ,,Zadruga" i dalje pati za njim?

Naime, poznato je da su Ivana i Ša imali skaldan brak, odnosno bar su se trudili da tako predstavi publici i svojim bližnjima. Nakon što se razveo od nje, Ša je tokom trajanja rijalitija izneo jezive tvrdnje o odnosu sa Ivanom i kako ga je ugnjetavala dok su bili zajedno. 

Međutim, nakon što su završili sudske procese, svako je krenuo na svoju stranu, a Ivana je jednim gestom pokazala da i dalje razmišlja o Nenadu. Podsetimo, Ivana je zatvorila njihov zajednički salon na Novom Beogradu i preselila ga na Vračar, na luksuzni deo prestonice, zbog čega je Ša doživeo nervni slom, ali se pomirio sa tom istinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VORREI SALON (@vorrei.salon)

 

Ivani je u vlasništvu ostao i Instagram profil salona, koji ona lično vodi, a kako je sa svog profila obrisala sve fotografije sa Ša, ljudi su očekivali da će to biti slučaj i sa drugim nalogom. No, prevarili ste se! Ivana je ostavila sve Nenadove fotografije na profilu, zbog čega su mnogi pomislili da ona i dalje pati za njim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VORREI SALON (@vorrei.salon)

 

IVANA PALA U TOMOVIĆEVE RUKE UTEHE:

Republika

Foto: printscreen

 

 

Ivana Aleksić nakon što je završila brakorazvodnu parnicu, ona je spakovala kofere i uputila se na crnogorsko primorje i to ni manje, ni više nego kod Nenadovog ljutog protivnika, Vladimira Tomovića. Ona je odlučila da vrele letnje dane provode u krugu Tomovićeve porodice, pa su ekskluzivno za naš portal otkrili sve detalje o njihovom druženje. Tomović nije krio da ima emocije koje su prerasle simpatije i prijateljstvo, ali da je Ivana i dalje povređena i nije spremna da se prepusti kako njemu, tako ni drugom muškarcu, ali da će on biti tu za nju u svakom mogućem trenutku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading