HOĆU DA GA VODIM U POSEBNU USTANOVU NA PREGLED: Janjuš nikad niže nije PONIZIO Taru i Ša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ponizio je Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, iako im je pre samo nekoliko dana pružio javno podršku na Instagramu. No, nešto se promenilo u njihovom odnosu, pa se on odlučio na ovaj drastični potez.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša

 

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš nadaleko je poznat po njegovom humoru, koji ga je izdvojio od svih rijaliti učesnika. 

Međutim, kako zna da se našali, tako zna i da u šali ,,zavuče" žestoko, pa su se na njegovoj listi našli Tara Simov i Nenad Aleksić Ša. Iako im je u prethodnom periodu pružio podršku na Instagramu, sada je odlučio da okrene drugi list, pa je objavio stori, kojim ih je ponizio nikad niže. 

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša

 

Naime, Tara i Ša su nedavno kupili psa April, koji je nakon njihovog raskida ostao kod bivše zadrugarke u vlasništvu, a ona svakodnevno ojbavljuje fotografije i snimke kako uživa sa kućnim ljubimcem. No, Janjuš je imao potrebu da javno ukaže da osoba koja je prodala ili poklonila Tari i Ša psa, da je za medicinsku procenu. 

- Upoznao bih osobu koja je Tari i Nenadu prodala ili poklonila kucu, da ga vodim na ispitivanje u posebnu ustanovu... Plaćam pregled, ali ne garantujem da ga neće zadržati - ponizio je Janjuš na Instagramu Taru i Ša.

Republika

Foto: instagram.com

Janjuš ponizio Taru i Ša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading