ŠA IDE DIREKTNO NA PINK DA PRESAVIJE TABAK: Reper odlučio da se suoči oči u oči, PRODUKCIJA mu uputila VAŽAN POZIV! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.08.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša će večeras biti gost u emisiji ,,Narod pita", a on je odlučio da se suoči sa publikom i odgovori na sva intrigantna pitanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša dolazi direktno na Pink

 

Bivši rijaliti učesnik ,,Zadruge" Nenad Aleksić Ša odlučio je da nakon svih spekulacija stavi tačku na priče o raskidu sa Tarom Simov, te je obavestio pratioce o novom potezu i odluci koju je doneo. 

Naime, on je na Instagram profilu objavio stori na kom je najavio da će se večeras pojaviti u emisiji ,,Zadruga -Narod pita", a da će mu društvo praviti Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

Podsetimo, prethodnih dana kao bomba odjeknula je vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša stavili tačku na njihovu vezu, zbog njenog bahatog ponašanja u noćnom provodu, što se reperu nije svidelo. Nakon te noći gradom su počele da se šire razne priče, a reper je žestoko opljuvao bivšu devojku na društvenim mrežama. 

Večeras je odlučio da stavi tačku na sve spekulacije i otkrije istinu, a ljudi iz produkcije pozvali su ga kako bi gostovao u večerašnjoj emisiji. Narod će imati jedinstvenu priliku da mu postavi pitanja koja ih zanimaju, a reper će morati da odgovori na njih. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading