MOLILA JE DA SE SLIKAJU ZBOG ZOLE, BLOKIRALA GA JE: Otkrivamo sve o susretu Miljane i Danijela, a OVO su detalji njegovog UGOVORA ZA ZADRUGU 5! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.08.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Miljane Kulić i rijaliti igrač Danijel Višić se nedavno našao na jednom prestoničkom splavu sa njom. Tokom provoda njih dvoje su napravili selfi koji je posao viralan, a sada vam otkrivamo sve detalje njegovog susreta sa bivšom devojkom. To nije sve, izvor blizak Višiću otkrio nam je i detalje o njegovom učešću u ,,Zadruzi 5".

 

 

Bivši rijaliti učesnik ,,Zadruge" Danijel Višić nedavno je objavio fotografiju sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, zbog čega su se društvene mreže usijale istog trenutka. Njihova fotografija sa jednog prestoničkog splava postala je virala, a njih dvoje se nisu oglašavali o susretu koji se nedavno desio.

Za portal Repulika.rs oglasio se izvor blizak Danijelu, koji nam je otkrio sve novosti, pa i o njegovom učešću u petom, ujedno i poslednjoj sezoni ,,Zadruge". 

Republika

Foto: instagram.com

Bivši zadrugar Danijel u zagrljaju sa Miljanom Kulić

 

Naime, kako nam izvor otkriva, Miljana se pojavila na jednom prestoničkom splavu preko zajedničkog druga kog ima sa Danijelom. Ona u prvih mah nije davala na značaju to što nedaleko od nje stoji njen bivši dečko, ali se onda situacija promenila. 

- Danijel je bio sa devojkama i drugom u separeu na jednom splavu u Beogradu, a tog druga poznaje i Miljana, pa je došla samo tu sa nama i bila sve vreme. Ona je tako ljubomorisala i pravila haos kada je videla Danijela sa drugom devojkom, a on nije hteo da se javi, da ne bi pravio neki problem - govori na Republika.rs izvor blizak Višiću i dodaje:

Podsetimo, Danijel je tokom boravka u ,,Zadruzi 4" bio sa Miljanom u vezi, koja je bila kratkog daha. Međutim, iako im se veza brzo završila, turbulencije i žestoke rasprave nisu izostajale. Njih dvoje su pred Danijelov izlazak iz rijalitija ,,Zadruga 4" prekinuli komunikaciju, ali njihovi urnebesni snimci su i danas viralni na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danijel Višić ulazi u Zadrugu 5

 

Posle nekog vremena mu je Miljana prišla da se pozdravi sa njim. Ona je njega bukvalno molila da se slikaju, da bi napravila Zolu ljubomornim, nekoliko puta ga je preklinjala i na kraju je pristao da joj učini. Odmah ga je zapratila na Instagramu, pa kada je videla njegov stori sa devojkom, ona ga je blokirala - priča kroz smeh izvor blizak Danijelu. 

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: 

Bivši rijaliti učesnik Danijel Višić kako smo saznali, dobio je poziv od strane produkcije rijalitija ,,Zadruga", te je dobio ponudu da bude učesnik poslednje sezone ovog formata. Izvor blizak Danijelu otkrio nam je detalje razgovora, kao i o uslovima koje je tražio.

 

 

- Danijel je bio na razgovoru, produkcija Zadruge ga je pozvala, dogovorili su se oko uslova i svega što je on tražio. Prošle sezone je bio kratko, ali sada ima drugačiju taktiku. Miljana mu je prošle godine pomogla, ali i odmogla da dođe do finala, sada ide do kraja - govori izvor blizak Danijelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading