MILJANA SE ODALA NAJGOREM POROKU: Kulićeva na kocki zaradila veliki novac, pa se pohvalila NOVIM DEČKOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.08.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je još jednom pokazala da je primer devojke koju ne treba slediti, nakon što je pokazala svoju agresiju u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", odala se kocki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana se kocka

 

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ponovo je šokirala javnost, a izgleda da se ona najvećeg poroka nikada nije ni odrekla. Iako je poznato da je tokom pauze između rijalitija posećivala kockarnice, ona je u emisijama gostujući tvrdila da to nije istina.

Papraco medija ju je nekoliko puta hvatao ispred kazi a, što samu, što sa njenim sad već bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Prošle noći Kulićeva se pohvalila na Instagramu kako je u kockarnici, te da je na kraju osvojila veliku svotu novca, pa je to svima nabijala na nos.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljanina i Zolina prepiska

 

Miljana je uvek bila primer devojke koju ne treba slediti, niti pratiti njen način života, što je i ovaj put potvrdila.

Ona je na Instagram storiju objavila fotografije na kojima drži novac, a potom je i otkrila koliko je preko kocke zaradila za samo jednu noć.

 ⁃ Teža sam za 400. 000 - napisala je Kulićeva.

 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a Kulićeva je još jednom potvrdila da je izuzetno zagrizla u poroku. Njena majka Marija Kulić na sve načine je pokušala da ćerkz odvuče na pravu stranu, ali izgleda da je to nemoguće, pa je i ona žena odustala od nade da će joj se ćerka posvetiti majčinstvu i moralnim kodeksima života.

Podsetimo, Miljana je prošle noći i spopadala Lazara Čolića Zolu, te joj je telefon uzeo njen novi dečko, izvesni Nemanja, pa se obratio njenom bivšem partneru, a detaljnije možete pročitati OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

16.08.2021 13:01

Nema toga koji je zaradio u kladionici. Osim kriminalaca sa nameštenim utakmicama.