MINA IZJAVILA LJUBAV BIVŠEM ZADRUGARU: Objavila emotivan trenutak za Janjuša, on ostao zatečen ovim gestom! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.08.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški iznenadila je Marka Janjuševića Janjuša snimkom iz noćnog provoda, a ono što je bivšeg zadrugara oduševilo jeste pesma koju mu je posvetila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina iznenadila Janjuša

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški nedavno je imala žestok obračun sa jednim čovekom, koji ju je ničim izazvano napao, te je ona odmah slučaj prijavila nadležnim organima.

Nakon što se situacija malo stišala, Mina je nastavila da se provodi u Inđiji sa svojom majkom Ivanom Vrbaški, a zajedno uživaju u vrelim letnjim danima na bazenima, dok uveče idu na žive svirke gde se opuštaju uz domaću muziku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

 

U jednom trenutku Mina je objavila na Instagram storiju jedan video na kom je označila njenog bivšeg rijaliti cimera Marka Janjuševića Janjuša, pa pored njegovog imena objavila i nekoliko emtoikona srca. U pitanju je pesma pevača Aca Pejovića ,,Sve ti dugujem" uz koju je Janjušević uglavnom plakao tokom rijalitija ,,Zadruga". 

Podsetimo, reči pesme su ga uvek vraćale na dane kada je uživao pored svoje bivše supruge Ene Janjušević, koju je javno prevario u ,,Zadruzi 3" sa Majom Marinković. Svaki put kada bi čuo pomenutu numeru Janjuš bi se rastužio, plakao i osamio se, a ovaj put mu je Minin gest izuzetno značio. 

Republika

Foto: instagram.com

Mina iznenadila Janjuša

 

Mina je nekoliko puta bila vređana od strane Maje Marinković tokom boravka na imanju u Šimanovcima, zbog toga što je bila u vrlo prisnom i prijateljskom odnosu sa Janjuševićem, što joj je izuzetno smetalo, pa je na sve načine pokušavala da ih razdvoji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading