PAPARACO! Trudna Maja i Alen uhvaćeni na Voždovcu, a u društvu smo zatekli i BIVŠU ZADRUGARKU! (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

11.08.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marković i Alen Hadrović će sledeće nedelje izgovoriti sudbonosno ,,da”, a mi smo ih uhvatili samo nekoliko dana pred venčanje na privatnoj večeri!

Rijaliti ljubavni par Maja Marković i Alen Hadrović objavili su srećne vesti da će postati uskoro roditelji, a onda je usledila i informacija da će sledeće nedelje, u petak stati na ,,ludi kamen” i da će pred svedocima izgovoriti sudbonosno ,,da”!

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Maja i Alen sa Aleks na večeri


Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je Maju i Alena u zanimljivom društvu. U jednom poznatom kafiću na Voždovcu ljubavni par pozvao je rijaliti drugaricu Aleksandru Aleks Nikolić kako bi joj lično uručili pozivnicu za glamurozno veselje.

Mi smo zabrležili nekoliko kadrova na kojima se vidi potpuno opuštena atmosfera. Maja i Alen uspeli su da nakon žestoke borbe u rijalitiju ,,Zadruga 4” opstanu, da su čak jedan od retkih parova koji će dobiti bebu. Između njih dvoje osetna je harmonija koja vlada, a kako je Alen poznat kao veliki kavaljer, sasvim je jasno da o Maji brine kao da ima malo vode na dlanu.

 

Ljubavni par častio je skupocenom i gala večerom prijatelje među kojima se našla i Aleksandra, a na fotografijama i snimku možete videti što je i naš paparaco zabeležio, da je prijateljstvo nakon rijaliti, ali i velika ljubav iz koje će se uskoro roditi i najveće bogatstvo - beba ipak moguće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading