NA OVOM SVETOM MESTU ĆE JE ZAPROSITI? Karić odveo Jovanu u manastir, slede SREĆNE VESTI? (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

12.08.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić odlučili su da otputuju posle Zlatibora u manastir Ostrog, odakle su sa pratiocima podelili kako se osećaju.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana i Stefan

 

Rijaliti ljubavni par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić otputovali su na Zlatibor, kako bi se odmorili i što više uživali u njihovoj ljubavi, nakon šest meseci surove borbe za opstanak njihovog odnosa. 

Po izlasku iz ,,Zadruge 4" Jovana se uselila kod Stefana u velelepnu vilu na Zvezdari, pa tako da provode sve vreme zajedno, a kako su nam otkrili u razgovoru, nikada opušteniji nisu bili. Dosta se spekulisalo da će raskinuti, da će Stefanov otac, Osman Karić uticati na to da se njihova veza završi, no, kako možemo primetiti, od te priče nema ništa, budući da svakodnevno možemo videti fotografije i snimke da ovaj par uživa. 

Republika

Foto: Instagram

Stefan ljubi Jovanu

 

Oni su odlučili da spakuju kofere, pa posle Zlatibora su se uputili ka manastiru Ostrog, gde su pronašli još više mira. Oni su izbacili fotografiju na Instagramu kako su im je u putu bilo, a potom je usledila i pejzaž samog manastira. 

Republika

Foto: instagram.com

Jovana i Stefan na Ostrogu

 

Stefan je nedavno najavio da će uskoro, po svemu sudeći zaprositi Jovanu, a ko zna, možda se to desi baš na ovom svetom mestu, svakako su nam obećali da će nas o tome blagovremeno obavestiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Osman bilmez

12.08.2021 18:13

Radašin i Lija u Manastiru,kako to lijepo zvući posle onakvih uvreda i psovki.🤮🤮🤮.Ili su došli da operu grijehe koje su nanijeli,Radašin prema pokojnoj Dijani a Lisica prema Luki.

Đole

12.08.2021 18:39

Nisu više bitni. Dolazi Zadruga 5.