BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI KROZ PAKAO: Anja Todorović dobija JEZIVE poruke, vređaju je i nazivaju pogrdnim imenima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.08.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović, bivša zadrugarka objavila je kakve užasavajuće poruke dobija na Instagram profilu.

Republika

Foto: Republika.rs/youtube.com/Zadruga Official

Anja dobija uvredljive poruke

 

Bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" na svom Instagram profilu redovno obaveštava svoje pratioce o njenom svakodnevnom životu koji vodi. Izlasci, kafići, noćni život, skupocene večere i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele su samo jedan deo njenog burnog života koji vodi.

 

 

Međutim, ono što Anji kvari sreću jesu loši komentari i bezobrazni ljudi koji sebi daju za pravo da je opsuju, vređaju ili ponižavaju. Iako je nekoliko puta tokom boravka u rijalitiju nailazila na loše komentare, sa kojima se teško borila, Anja je odlučila da promeni taktiku i da sada bezobrazne reči koje dobija u porukama obelodani. 

Tako su joj od jedne osobe, ženskog pola stigle uvredljive i ponižavajuće poruke koje su se odnosile na račun njenog izgleda, a ona je ona to sve objavila na Instagram profilu. 

Republika

Foto: instagram.com

Anja dobija uvredljive poruke

 

- Ja nikad ništa ružnije nisam video u životu! Gle ti trepavice otpale - glasio je komentar u muškom rodu, sa ženskog profila, na šta je Anja odmah odgovorila ironično:

- Baš mi je drago. Bitno je da me gledaš, a mrziš me, samo nastavi, pozdrav.

Podsetimo, dok je boravila u rijalitiju ,,Zadruga 4" Anja se uvek borila sa komentarima da preteruje sa aplikacijama poput fotošopa, te da ne izgleda isto uživo u odnosu na fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Todorovićeva nije nikada krila da je takvi komentari pogađaju, a potom je ispričala i kroz kakvu je torturu prolazila tokom školovanja, pa je čak i njen otac govorio o tome.

 

 

- Anja je u jednom periodu umislila da je debela. Tada je bila treća godina srednje škole, znam da je otišla u Italiju, gde je bila pet-šest dana. Kad se vratila iz Italije, izašla je iz autobusa, a ja sam se uplašio! Tad je imala oko 42-43 kila, kost i koža, to je bila ona faza da mi, kao roditelji, više nismo znali šta da radimo! Prehladila se jedno veče, klasična prehlada, međutim slab organizam ni to nije mogao da podnese. Krenula je do kupatila, ali je pala nasred hodnika. Samo sam je uhvatio, uzeo u ruke, pokušao da je osvestim vodom, ubacio u auto i najbrže što sam mogao odveo u Dom zdravlja - rekao je Ljubinko Todorović za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading