MONSTRUMI, ISPUŠTENA DECA, ŽIVE GLAVE NEĆE IZVUĆI: Đedović osuo paljbu po Tari i Ša, otkrio da li su ga zvali za savet, pa orkivio RODITELJE! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

11.08.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović oglasio se za naš portal, te nam je prokomentarisao detaljno i izneo mišljenje o ljubavnom krahu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Republika

Foto: E-Stock

Đedović opleo po Tari i Ša nakon njihovog raskida

 

U jeku ljubavnog brodoloma bivših zadrugara Tare Simov i Nenada Aleksića Ša za portal Republika.rs oglasio se njihov nekadašnji prijatelj Marko Đedović. Kontaktirali smo Marka, koji trenutno uživa na godišnjem odmoru u Barseloni, a kako nam je otkrio, već sutra pakuje kofere i nastavlja egzotično putovanje na Ibici. 

Tara i Ša su se prošle noći posvađali, nakon što je ona objavila stori na kom je pisalo ,,Tara, srećan raskid". Poruka koja je izašla na led ekranu jednog prestoničkog splava, zbog čega je Ša potpuno poludeo i odlučio da stavi tačku na odnos sa njom. 

 

 

Međutim, kako je novo jutro svanulo, drama se nastavila, pa su jedno drugo preko društvene mreže Instagram počeli da peckaju, provociraju i prozivaju, što možete pogledati u sledećim linkovima. 

Đedovića smo kontaktirali, te nam je on prokomentarisao čitacu situaciju.

Pa kako bi Šaki rekao: ,,Maki je uvek u pravu" (Smeh). Pa šaa da kažem, za mene očekivano apsolutno, jer znam istinu koje su se oboje njih plašili. Ako se izmire to će biti opet kratkog daha ali ishod će biti fatalan. Koliko sam skontao njega su njegovi uzeli pod svoje i sad paze da ne dođe do pomirenja. Mislim da je najbolje za oboje da završe sa tom farsom dok ne izgube glave. I na kraju će opet biti Maki u pravu kao i za sve i Maki rekao istinu... Monstruozne stvari karakteristične za osobe sa pomućenom svešću i ispuštene ličnosti pri odrastanju. Žalosno, ali istinito! Mislim da je ovako najbolje za oboje jer ako dođe do pomirenja pa opet svađe siguran sam da žive glave izvući neće i da ne bude da tada javnost isto kaže šta i oni sada, a to je da je MAKI U PRAVU! Ne želim to da se desi bilo kome posebno ne njoj jer je ona jedno ispusteno i izgubljeno dete, za ovakve stvari bih ja roditelje u zatvor, a ne da se j*bu pa deca po putu,ja sam besan na te ološe od roditelja, ne na ispuštenu decu. I Nenadovi roditelji se setili da im je on dete sada a njeni još uvek nisu. Monstrumi!!!! - govori Đedović, pa otkriva da li ga je neko od njih dvoje kontaktirao:

- Za sada ne, ali znam da hoće kada ih prođe euforija. Kako će oni bez Makija, kako kažu (Smeh). Ali Maki je u Barseloni, pa putuje na Ibicu sutra, tako da nek se dave u sopstvenim g*vnima... Neko na moru, a neko u lavoru... sve po zasluzi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading