TARA DOBIJA JEZIVE PRETNJE, A SADA SE OGLASILA NJENA MAJKA: Miroslava prokomentarisala ćerkino ponašanje za volanom!(VIDEO, FOTO)

Autor:

Zadruga

06.08.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslava se oglasila povodom navodne saobraćajne nezgode ćerke Tare Simov i prokomentarisala ceo događaj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Magazin In

Miroslava o Tarinom ponašanju

 

Prošle noći kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Tara Simov imala saobraćajnu nezgodu, tokom koje je zadobila teške povrede, ali i smrskala automobil njenog dečka Nenada Aleksića Ša.

Zadrugarka se povukla i nije želela da nam se javlja na telefon, iako smo nekoliko puta pokušavali da je dobijemo, a njena majka Miroslava oglasila se za portal Pink.rs i prokomentarisala ceo događaj.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara Simov i Ša

 

Miroslava nije želela mnogo da komentariše, verovatno kako ne bi dolazila do nesuglasica sa ćerkom Tarom, budući da ju je ona zamolila da se više ne oglašava za medije.

- Ostala sam bez komentara! Razumite me! Čujemo se stalno, ali neću da komentarišem - poručila je Tarina majka kratko.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Đedović i Ša

 

Marko Đedović oglasio se prošle noći, samo nekoliko trenutaka nakon što je izbio skandal i poručio da je Tara bila pod nedozvoljenim suspstancama i u alkoholisanom stanju. 

- Na snimku se jasno vidi da je ona pijana ili drogirana, katastrofu je napravila, mogla je da unakaziti nekog, a mogla je i sebe ostaviti bez života, što je u ovom slučaju najmanje bitna stvar u odnosu šta je mogla drugima da uradi. To je za najstrašniju osudu i za reakciju nadležnih organa.Ša je još luđi što joj dozvoljava da takve stvari radi. U životu nisam čuo idiotskije objašnjenje, danas sam onako bio fin, pa sam napisao da mu poslednji put dajem savet, da ne pravi budalu od sebe zbog ljubavi, koja uopšte i ne postoji, ja znam da tu ljubavi nema. Katastrofa, meni je sve to monstruozno, to se sve desilo juče, a on dolazi u emisiju opravdava takav način ponašanja. Oni su za zatvor oboje – zaključuje Đedović.

Sa druge strane, Tara Simov na Instagramu dobija jezive pretnje zbog svega što se desilo, ali se ona i dalje nije oglasila za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading