ISPLIVALA KARIĆEVA PREPISKA SA JOVANOM: Otkriveno kakva je njihova veza zapravo, ovo će vas ŠOKIRATI!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

06.08.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević pokazala je svima koliko Stefan Karić brine o njoj, pa je imala emotivnu i romantičnu poruku za njega, koju je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram

Stefan ljubi Jovanu

Stefan Karić je pre nekoliko dana proslavio rođendan, a njegova devojka Jovana Ljubisavljević priredila mu je nezaboravno iznenađenje, kom se nije nadao.

Iako su im svi predviđali ljubavni krah i da neće uspeti po izlasku iz rijalitija, gde su se zapravo i spojili, njih dvoje su za sada ozbiljno demantovali kako bivše cimere, tako i one zle jezike koji nisu podržavali njihovu vezu od početka. 

 

 

Njih dvoje prosto uživaju u ljubavi, a mi smo nedavno posetili porodični dom Karića i otkrili vam sve njihove planove za budućnost, što možete pogledati u videu koji se nalazi ispod.

Kako svaki dan dokazuju jedno drugom da se vole i da među njima nema nesuglasica govori i činjenica da je na društvenoj mreži Instagram isplivala njihova prepiska, koja je sve njihove fanove oduševila.

Naime, Jovana je otišla da odradi nokte, a njen voljeni Stefan je sve vreme brinuo o njoj, pa ju je u jednom trenutku upitao da li želi da joj donese hranu, budući da prethodno nije ništa jela. Ljubisavljevićeva je to podelila na Instagram storiju, pa se potom i obratila Stefanu.

 

 

- Nisi ništa jela, hoćeš li da ti donesem nešto? - glasila je Karićeva poruka.

- Ono kad imaš najboljeg dečka na celom svetu! - bila je posveta koju je Jovana ostavila na storiju.

Republika

Foto: instagram.com

Stefanova poruka za Jovanu

Jedno je sigurno, da se Jovana i Stefan vole i da ne mare za zle jezike koji ih ne vole, a kao što možete zaključiti, svaki dan pokazuju jedno drugom koliko brinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

06.08.2021 07:00

Stefi moj...... Rolex je jos malo pa moj...... bazen takodje... e jadna ona. Usput nasli su se ne moze biti bolje. Njoj treba kuca, a iskompleksiranom seljacicu da se glanca sujeta!

Penzioner Pera

06.08.2021 08:14

Kao kerić skače oko nje.

MladenBg

07.08.2021 10:09

Dvogrba kamila i seljacic rumenko