(FOTO) STIŽU RODE U DOM VODITELJKE ZADRUGE: Otkrivamo Ivana Šopić ostaje u drugom stanju, evo koji je POL BEBE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

05.08.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivani Šopić se smešni blistava budućnost, a mi smo uspeli da zavitimo u zvezde i šta joj oni govore.

Republika

Foto: E-Stock

Ivana Šopić ostaje u drugom stanju?

 

Popularna voditeljka atraktivnog izgleda Ivana Šopić postala je publici poznata po učešću u rijalitiju ,,Zadruga 3". Tokom boravka u rijalitiju Ivana je skrenula pažnju na sebe kako britkim jezikom, tako i ljubavnim aferama, koje je ostavila iza sebe i okrenula novi list.

Po završetku rijalitija Ivana je dobila ponudu da bude voditeljka na RED televiziji u emsiji ,,Pitam za druga", u čemu se odlično pokazala. Nešto kasnije, vlasnici televizije Pink Milica i Željko odlučili su da Šopićevu postave na mesto voditeljke u emisiji ,,Narod pita", a narod ju je već zavoleo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Atraktivna voditeljka nikada nije otkrivala svoj privatni život, zbog čega je medijima i te kako zanimljiv, svaki svoj pokret Ivana strogo krije od očiju javnosti, pa smo mi odlučili da zavirimo u njenu budućnost.

Mi smo kontaktirali Ivanu numerologa, te smo sa njom zavirili u budućnost ove plavokose devojke, upitali smo je da li može da vidi u kom trenutku će ona ostati u drugom stanju, a odgovor nas je pozitivno iznenadio.

 

 

- Ivana Šopić po numerologiji i njenim aspektima vrlo lako može ostati u drugom stanju već krajem ove godine i roditi jednog dečaka sledeće godine - započinje Ivana, pa dodaje:

- Specifično je kod nje jeste da bi ona želela više dete, nego što bi uplovila sa nekim muškarcem u bračne vode, jer smatra da joj ja karijera na prvom mestu trenutno, ali po ovim aspektima koji su joj zapisani po brojevima njenim, ona uskoro može ostati trudna, tako da, draga Ivana, srećno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

05.08.2021 16:11

"Popularna voditeljka atraktivnog izgleda Ivana Šopić" a referenca joj je prostacka i vulgarna retorika u Ludarijumu 3. To joj je ujedno i kvalifikacija.