(VIDEO) DIVLJAČKA VOŽNJA PO PUTU: Janjuš ne mari za ljudske živote, ne poštuje propise, isplivao SKANDALOZNI SNIMAK od kog ćete se NAJEŽITI!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušević je pokazao kako ne treba voziti.

Foto: instagram.com/mali_janjus
Janjuš divlja na putu

Bivši zaddrugar Marko Janjušević Janjuš mesecima unazad je u epicentru ljubavnog skandala sa Majom Marinković, zbog njihovog nesvakidašnjeg ponašanja u rijalitiju Zadruga. Međutim, i nakon što je napustio Zadrugu, Janjuš se ne smiruje, pa je ponovo došao u žižu javnosti zbog najnovijeg poteza.

Naime, na Janjuševom Instagram profilu pojavio se snimak na kom se kristalno vidi na koji način on upravlja automobil kroz naseljeno mesto. U pitanju je bila divljačka vožnja po cesti, zbog koje je mogao neko da nastrada.

Na snimku se vidi da Janjuš nema vezan sigurnosti pojas, a sve vreme je dizao ruke u vis, igrajući uz muziku, ne držeći volan. Mnogi su primetili da je Janjušević vozio poprilično brzo, kao i da nije mario za propise, a da stvar bude gora, ovaj materijal je on objavio na Instagramu i time pokazao kako ne treba voziti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

20.07.2021 21:07

Neće dugo ako tako nastavi.