(VIDEO) VERUJEM SAMO JEDNOJ ŽENI, MOJOJ SUPRUZI: Nenadov kolega mu sasuo u lice svu istinu o Ivani, Aleksićeva reakcija sve iznenadila!

Autor:

Zadruga

13.07.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša gostovao je u emisiji ''Narod pita'', a onda mu je njegov kolega sasuo svu istinu o ženi Ivani, Ša se ovo nije svidelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Milan Milošević sinoć je vodio emisiju ''Narod pita'', gosti su bili Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša, a onda se uključio gledalac koji se obratio Ša i poručio mu da laž ne vodi nikuda.

- Hteo bih da pozdravim sve u studiju. U Zadruzi 3 Đedovića nisam gotivio, ali je u ovoj bio top. Sve sam pratio, imao sam neke takve situacije, mogu samo Nenadu, pošto smo kolege, i ja sam muzičar... da kažem da ne podržavam sve to, pratio sam i njegovu Ivanu, stvarno je jako fina, mislim da je izgubio nešto što je bilo jako dobro, možda je Vladimir Tomović ući u neku priču sa njom i da njega sada to boli. Ja verujem samo jednoj ženi, a to je moja supruga- rekao je gledalac iz Niša.

Ša je na to rekao da ga priča Vladimir i Ivana ne dotiče uopšte, a da je mnoge stvari shvatio nakon što je izašao iz rijalitija

- Mene to ne dotiče uopšte, svako ima pravo na svoj život - rekao je Ša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Macha

13.07.2021 09:29

Zabraniti mobilni dok traje emisija "Narod pita" !

Odgovori 17 0
Ana

13.07.2021 13:08

Dok ima para voleće ga Tara.

Odgovori 16 0
Jelena

14.07.2021 11:50

@Ana - Kad nestane para nestaće i Tara.