(FOTO) MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O BORBI SA RAKOM: Priznala koji joj je sada NAJVEĆI STRAH!

Autor:

Zadruga

02.07.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će moći da se vidi sa Miljanom, budući da se kraj Zadruge priveo kraju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Marija Kulić, pre nekoliko meseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, a sada he otkrila da je potpuno iscrpljena popsle druge hemioterapije.

- Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još 8, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje - kaže Marija i upozorava da je rak podmukla bolest.

RepublikaFoto: E-Stock
Tekst potpisa

- Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod kekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je metastazirao. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, puno sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče za koje se borimo - rekla je Marija za "Svet", a prenose mediji.

Podsetimo, Marijina ćerka Miljana Kulić koja je već četvrtu sezonu pred kamerama u rijalitiju Zadruga imala je nedavno susret sa njom, doduše preko ekrana, tokom ,,Karaoke obračuna". Marija je tada istakla da je veoma ponosna na ćerku i njeno ponašanje u periodu od kada je ona izašla iz rijalitija, što je Miljani nateralo suze na oči. Ostaje nam da vidimo da li će Marija biti spremna za sledeću sezonu ili će možda imati veliki povratak sad pred kraj rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

02.07.2021 12:04

Bog sve vidi

Sllavica

02.07.2021 14:07

Šta će joj cigara, kad je imala kancer?! Mozga bez.