KOJA SAM BUDALA BILA TRI MESECA: Tara Simov progovorila o susretu sa Ivanom Aleksić!

Autor: Republika

Zadruga

12.05.2021

11:44

Tara progovorila o Ivani Aleksić!

youtube.com/Blic.rs
Tara Simov progovorila o Ivani Aleksić

Tara Simov je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, istakla koliko joj nedostaje Nenad Aleksić Ša.

- Što se tiče intime, Nenad mi nedostaje da ga vidim, da ga dodirnem, da mu mirišem one majice... Još nisam oprala stvari iz "Zadruge". U totalnom sam ludilu, menjam lokacije. Bila sam kod drugarice, sad ću uzeti neki stančić, čisto da budem malo sama - ispričala je dojučerašnja zadrugarka za "Alo Vip".

- Miris njegovih majica mi nedostaje, sve mi nedostaje. Umrla bih. Da mogu da vratim vreme, znam da ne bih mogla da pomognem svojoj glavi, ali nikada ne bih otišla - dodala je Tara, a potom odgovorila na pitanje da li se čula sa njegovom suprugom Ivanom

- Ne. Gledam da budem suzdržana. Niti imam svoje mišljenje, niti treba da ga imam. To je između njih dvoje, njihova stvar, njihov brak. Ja to gledam iz druge perspektive. Ja sam tu neko ko je zasmetao, ko je to pokvario, i, gledajući iz bilo čijeg aspekta, nije normalno da je kontaktiram niti da govorim sa njom, a ni ona to sigurno ne bi želela - izjavila je Simova, a potom priznala da se Ivani ne bi javila da je sretne na ulici.

- Ne bih. Nije to stid i sramota, iako postoje, ali ja sam sa nekim od koga se ona razvodi, pa nije prirodno zbog načina na koji se to desilo, a i zbog mog i Nenadovog odnosa zbog moje depresije, ali tek kada sam izašla videla sam kakva sam budala poslednja tri meseca bila. Mogu sad napolju da glumim normalnu, možda mi neko i poveruje - zaključila je uz osmeh Tara.

Komentari (1)

Loading