(FOTO) TOMOVIĆ I SUPRUGA OD ŠA ODLUČILI DA PROGOVORE O SVOJOJ VEZI: Zbog svih glasina koje danima čitamo OTKRIĆEMO SVE DETALJE!

Autor:

Zadruga

23.04.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomović i Ivana odlučili da progovore o svom odnosu!

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_, E-Stock
Vladimir i Ivana doneli odluku!

Nakon spekulacija da su u ljubavnoj vezi, a koje su počele otkako su Tomović i supruga od Ša obelodanili da su u dobrim odnosima, te se javno dopisivali po društvenim mrežama, bivši zadrugar je rešio da stavi tačku na sve.

Rijaliti igrač se izrevoltiran oglasio na Instagramu sa novom odlukom koja je zapalila masu. Naime, Ivana i Vladimir su odlučili da se večeras uključe u zajednički lajv i razreše sve nedoumice po pitanju njih dvoje.

- Koliko puta sam ćutao i vodio se onom starom: "Ćutanje je zlato", do kada? Ja mogu ćutati na uvrede kojekakvih spodoba, nije to problem. Problem je što su novinari bez škole i etike o kojoj ne znaju ništa počnu da pišu tekstove ne razmišljajući da li time škode osobi koja je čista kao sunce u svoj ovoj gunguli,a to je Ivana - pa dodao:

- Zbog svih tih glasina i prljanja našeg prijateljskog odnosa insinuacijama koje danima čitamo, odlučili smo da večeras napravimo lajv i kažemo istinu - napisao je Tomović na svom insta storiju.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading