BOLESNIKU, OLOŠU: Tara i Ša se POMIRLI POSLE UVREDA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.03.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko uvreda koje su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša večeras izgovorili jedno drugom, mnogi ne bi mogli da pređu i to bi značilo definitivan raskid. Međutim, ne i kod Tare i Nenada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brzo rešili probleme... Tara i Ša

Njih dvoje večeras su se žestoko posvađali u izolaciji jer je Ša bio ljubomoran zbog Tarinog razgovora sa Milanom Jankovićem Čorbom. I nakon što su se pošteno izvređali, Simovljeva je napustila prostoriju.

 A kada se vratila palo je pomirenje kom je kumovala Jovana Tomić Matora koja im je objasnila koliko se vole:

- Vaša priča jeste ludačka, ali je iskrena. Svoja g*vna jedete. Ja sam Janjušu rekla da nosi sam svoj teret - pričala je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kao da se ništa nije dogodilo... Tara i Nenad

- Misliš kao na Tomovića, da se igra? - pitao je Ša.

- Ne, nego na ljude koji nosu svoju priču lažno, samo da bi tu bili. Ja sam kao Kalimero, sve hoću da isteram, da smanjim to. Sinoć me Monika k*rvetina iznervirala da sam morala tabletu da popijem. Ja sam iskrena od prvog rijalitija, šta god da sam uradila, uradila sam. Najjači izgovor im je ove sezone: "Igrao sam igru". Prošle godine je bilo: "Sprdam se", a sad kad ih neko uhvati za nešto, kažu da igraju igru - dodala je Tomićeva.

Dok im je Matora pričala, Tara je ušla u izolaciju i legla pored Ša kao da se ništa nije dogodilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading