PROCURELA MRAČNA TAJNA ZADRUGARA: Ša imao aferu sa Tarom dok je bila maloletna! Otkrivamo sve detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov imali su seks-aferu pre šest godina, kada je on prvi put prevario suprugu Ivanu Aleksić, ali o tome nemo ćute.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša imali odnose pre 6 godina!

Iako se oboje pretvaraju da je sve između njih počelo kada su se sreli pred kamerama rijalitija "Zadruga 4", priča do koje smo mi došli je dosta drugačija i govori o tome da su novopečeni ljubavnici zapravo već radili njegovoj venčanoj supruzi iza leđa. Naime, imali su seksualnu avanturu i pre šest godina, opasno su se naložili jedno na drugo. Starleta je tada imala svega 15 godina i želela je da bude menekenka i model, pa je tako i došlo do zbližavanja. Njena drugarica koja je tada s njom bila veoma bliska otkrila nam je ovu skandaloznu priču.


- Gledam "Zadrugu" i smejem se svakog dana na ova dva foliranta Taru i Ša. On je ispušena muštikla koja može samo da zavede neke bezmozgovićke, klinke poput nje. Kako ih nije sramota da se foliraju da su se sada zaljubili jedno u drugo i da je ovo njihov prvi poljubac, prvi seks? Kada bi Ivana znala sa kakvom muškom stokom je delila krevet i sto, kome je pomagala i vukla ga celog života i od njega pravila čoveka. On je oduvek mutio, pravio od nje budalu i šarao s obožavateljkama. Sve je to bilo na raznim putovanjima po dijaspori, to su bile kojekakve gastarbajterke koje su se ložile na njega.

Tara: Prevario je ženu sa mnom. Ponosna sam što je neko prevario ženu sa mnom, to je znak da sam dobra pi*ka

Nije Tara prva prevara, ali jeste najgora i ona mu je zapečatila život i karijeru. Ta mala je opasna, zavodila je koga je stigla i nasedala na koga je stigla. Bile smo bliske godinu dana. Čega sam se sve nagledala za godinu dana, bolje da ne znate. Oni snimci gde je drogirana nisu ništa šta je ona sve radila - počinje njena nekada veoma bliska prijateljica koja nam je u nastavku ispričala šta se dešavalo između repera i starlete.

 
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tara i Ša u zanosu

- Mene čudi kako ona budaletina nije već do sada ispričala da su imali seks i avanturu. Pre šest godina, kada je imala 15, tripovala se da može da bude model i menekenka. Obijala je sva moguća vrata i šlepala se da je neko ubaci u neki spot ili nešto slično. Čula je da Ša snima spot i da traži atraktivne i lepe devojke. Saznala je gde se kreće, gde pije kafu, gde ima sastanke. Spopala ga je jednom u kafiću gde je sedeo, bila je spontana, šatro fina. On je bio u čudu, ali kako je bila veoma atraktivna i slatka, pristao je da pričaju, počela je da mu se nudi za spot. Popili su koju, odlepio je za njom. Nije bio svestan njenih godina. Ona je govorila da ima 18, da je punoletna. Počela je da ga muva, da ga zove u stan. Meni je poslala poruku da izađem iz stana i da ona stiže s nekim kod mene. Da joj treba gajba za seks. Otišla sam, a oni su došli. Produžili su do jutra i do sutra. "Molim te, spavaj kod dečka, ovaj je*e kao lud, hoću da me je*e celog dana", glasila je njena poruka. Bila sam malo ljuta, ali ostavila sam im stan - nastavlja njena prijateljica koja je dalje obelodanila zbog čega se avantura nije nastavila i zašto starleta nije bila u spotu.

Foto: instagram.com/tarasimov
Tara Simov

- Ona je tada bila u udruženju statista i modela. Ona ga je slagala za godine, rekla je da je punoletna. Ša je tada bio slobodan ceo dan jer je Ivana bila na nekom putovanju. Iako je želeo da ona bude glavna manekenka u spotu, Tara se na kraju nije pojavila na snimanju spota da je drugarice ne bi odale da je maloletna i da se on seksa s devojkom od 15 godina. "Ša je opasna vatra. Kosti me bole. On je mašina, bre. Prevario je ženu sa mnom. Ponosna sam što je neko prevario ženu sa mnom, to je znak da sam dobra pi*ka i da vredim. Bolja sam od njegove ženice", pričala je ona puna sebe. Nestala je nakon tog seksa, imala je druge je*ače. Ša se pitao gde je ta mala crnka, baš se bio primio na nju. Nije znao gde mu je glava koliko ga je zaludela. Ovo u "Zadruzi" je samo probudilo stare uspomene na opasno dobru strast i seks koji su imali. On sigurno nije mogao da se kontroliše. Ivana nema pojma da joj je Ša već bio neveran sa Tarom, ali sada će da sazna. Ima pravo žena da zna s kim je imala posla sedam godina. Oni, vidim, planiraju da beže u Grčku kada sve ovo prođe. Ne znam samo šta će da rade i od čega će da žive - završava gradska starleta koja se godinu dana družila sa Simovljevom i upoznata je s njihovom pričom od pre.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_

Potvrdili da se znaju godinama!



Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nesvesno su pred kamerama priznali da se poznaju odranije, što ide u prilog priči da su već bili zajedno. Njih dvoje su pre nekoliko dana sedeli u pušionici, gde su pričali sa Sandrom Rešić.
- On i ja smo se upoznali pre šest godina. Mislim, upoznali - počela je Tara.
- A šta, ona je bila klinka, 15 godina - rekao je Ša.
- Ta klinka je odbila da bude u tvom spotu - rekla je Simovljeva.

Simovljeva hoće da pridobije reperovu mamu!



Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su se našli u prostoriji za pušenje, gde je Simovljeva govorila o njegovoj majci Ljiljani, te se raspitivala šta voli da bi je oduševila.
- Ja ću mama Ljilji da spremim večeru, voli li alkohol, šta voli da pije - pitala je Tara.
- Ma ne pije ona - dodao je Ša, pa nastavio:
- Mnogo mi je loše Tara, sve mi ide na ku*ac. Ne mogu da obuzdam stres, više nemam kočnicu.
- Ajde da se kupamo zajedno - pitala je Tara.
- Ne mogu, neprijatno mi je, majke mi - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Goran

16.03.2021 11:58

Pedofil. Hoće Taru ovde a da ga žena verno i mirno čeka kod kuće.

Goran

16.03.2021 12:11

Uhapsite pedofila. Pre 6 godina bio intiman sa maloletnom Tarom.

Brka

16.03.2021 13:57

Pedofil nastavlja svoj zločin.

Bane

16.03.2021 14:18

Treba uhapsiti pedofila.

Odgovori 10 1