IVANI ALEKSIĆ POZLILO, HITNA POMOĆ URGENTNO INTERVENISALA: Nakon što je videla supruga ŠA U ZAGRLJAJU SA TAROM NASTAO JE PAKAO!

Autor:

Zadruga

12.03.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić u paklu nakon javne preljube supruga Ša sa Tatm Simov!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ivana Aleksić u grotlu pakla nakon javne prevare!

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, i dalje je utučena i povređena zbog njegove javne prevare sa Tarom Simov, koji su sada i ozvaničili vezu u "Zadruzi". Ekipa Kurira posetila je kraj na Novom Beogradu gde se nalazi salon koji je u zajedničkom vlasništvu repera i Ivane.

Njene komšije su nam potvrdile da je Ivana teško podnela suprugovu javnu prevaru, kao i da je pre nekoliko dana reagovala i hitna pomoć.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Svaki dan viđam Ivanu, dolazi da radi žena, šta će jadna. Lakše joj da tako prevaziđe ovu sramotu koju joj je muž priredio sa tom malom bestidnicom. Otkad se ovo desilo, pola je nema, saginje glavu i beži od svih, prebledela je. Onaj dan kad je Ša poljubio Taru, videla sam sa terase da je ispred salona bila i hitna pomoć, sigurno joj je bilo jako loše. Užas, nemam reči za tog njenog bivšeg muža - rekla nam je komšinica V. iz zgrade gde se i nalazi salon.

- Viđam stalno Ivanu i još neke iz "Zadruge" ovde, žive tu u komšiluku. Ivana je kulturna žena, ali otkad se sve ovo desilo sa Ša beži od svih, dovoze je i odvoze, iako i ona živi tu u blizini. Krije se iza maske, vidi se da je uplakana i izbezumljena. Kako i ne bi? - istakao je još jedan komšija.

Čekajući Ivanu, paparaco Kurira primetio je da iz njenog salona, izlazi i bivši zadrugar Filip Đukić. On se u njemu zadržao neko vreme, a zatim je brzo ušao u svoj automobil, dao gas i otišao u nepoznatom pravcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading