I ONA JE BILA LJUBAVNICA! Kijina mama osudila Taru: Nemaš status, ON SE KAJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković bila je poprilično povučena do sada i nije davala svoje mišljenje ni o čemu, posebno ne o Tari Simov i Nenadu Aleksiću koji su priznali da su u vezi. Međutim, Nadica je sada prozvana da da mišljenje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Nadica zaratile...

Iako je bila ljubavnica Kijinom ocu, Milošu koji se nikada nije razveo od svoje supruge. Nadica se ipak nije poistovetila sa Tarom, već ju je osudila i ukazala joj na ogromnu grešku. Ona je odlučila da odgovori u emisiji "Pitanja gledalaca":

- Da li samo zato što ste bili ljubavnica se uzdržavate od komentarisanja Tare i Ša?

- Ne zbog tog, nazovi ljubavnica, nego smo se dogovorili na garnituri, pričali smo. On je pričao o svojoj porodici, ja sam mu ukazala na njegove greške, skrenula sam mu pažnju, ali mi smo se dogovorili da ćemo napolju pričati. Druga stvar, u najvećoj i najžešćoj raspravi on je iskoristio Kijinog oca i izgovorio da sam napravila dete sa zauzetim čovekom. Porodica Kockar se radovala zbog rođenje Kije. Ja sam njemu objasnila sve. Ali to je takav očaj, on će se tako gušiti u svojim g*vnima, zagrljaji, gledam kako mu liže uvo, gledam kako ste vi bedni i kako ćete se ugušiti u tome - poručila je Nadica koja je ovim razbesnela Taru:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zeljkovićka napala Taru i Ša

- A šta je bedno i jadno? - upitala je Simovljeva.

- Nemaš status nikada, ne priznajete kao status, sad ti je rekao da si devojka, možda će otići i kod Drveta, sad će on da se ženi možda. On se kaje, pa se kaje! - odbrusila je Zeljkovićeva.

- Prespavali ste! Ja status imam! Mene Vaše reči ne bole, Vi ste bili ljubavnica, a ja nisam! Vi ste ljubavnica, a ja sam devojka! - vikala je Tara.

- Ti si crnja od mene, da vam kažem, kada sam se ja pojavila, 13 godina su bili razdvojeni! Tara dušo, ne možeš sa mnom, vi ste meni smešni! - nastavila je Nadica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ima opasan jezik... Tara

- Ona je meni rekla da zbog kijevaca neće da komentariše, da ne bi linčovala, i da ne bi dobila hejt svoje ćerke, to je meni Nadica rekla i zato što se dogovorila sa Mićom! Rekla je da mora da stane u odbranu svoje ćerke, to mi je rekla! Želudac Vam se nije okretao dok ste se j*bali sa čovekom koji ima ženu - tvrdila je Simova.

- Ma, kakvi! Jesi li ti normalna ženo?! Kako te nije sramota da tako pričaš?! Ja sam čista kao suza, da si me slušala u emisijama, ne bi sad ovako pričala! - odbrusila je Nadica.

- Teta Nadice, da vam Kija nije ćerka, za koga biste glasali, za Kiju ili Lunu, koja Vam je bliže karakteru?! - ponavljala je Miljana Kulić.

- Ne mogu da zamislim da mi Kija Kockar nije ćerka! Ti si proizvod Marije Kulić! - odbrusila je Nadica.

U jednom trenutku Nadica se obratila Ša, na šta je on burno odreagovao i počeo da urla, pa se zatvorio u prostoriju za pušenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

11.03.2021 20:00

Nadica je živela sa čovekom koji 13 godina nije bio u kontaktu sa svojom suprugom koja je živela u Nemačkoj.