(VIDEO) Miljana prekinula podelu budžeta, pa se OBRUŠILA NA PAULU, a sve zbog OVOG zadrugara!

Autor:

Zadruga

01.03.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan je bio glavni razlog!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan je bio glavni razlog

Trenutno se u Beloj kući održava sastanak, gde novi ovonedeljni vođa Marko Đedović podeliti zadrugarima budžete.

- Paula mali, ona je meni počela da bude zabavna, do jednog trenutka. Fran mi je u nedelju dao nekoliko kriški hleba da Paula ne vidi, a sutradan sam tražio hleb ovde i sačekao sam da ona bude tu i niko nije imao, a ona se nije ni osvrnula da kaže da ima barem malo. On krije stvari od Paule, a ovo šta radi ovde je top napolju i to prodaje novine, za to je podržavam! - rekao je Marko.

- Da to je tako, jer si rekao da bih se j*bala za dvadeset dinara! - dodala je Paula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

- Šta si dala Kristijanu od nagrada sa Đuskovizije, ništa mu nisi dala a bila si tamo i sve treba da vas bude sramota! Ništa mu dali niste, a kada vam je trebao svima je pomogao. Ni Kenan i Rialda, ni Stefan i jovana, niko ništa - rekla je Miljana.

- Ja ne mogu svima sve da dam, ali sam Čorbi, Ša i Maji dala nekoliko stvari i nakon sastanka ću ti pokazati šta nam je ostalo iz paketa, i koliko smo dali - rekla je Paula.

 

- Car, srednji i jako si počeo da me nerviraš i ono sa Minom mi je katastrofa! Ja se vrlo retko izvinjavam, a ti to radiš, ali kada psuješ ne izvinjavaš se nakon pola sata! - prokomentarisao je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda i Kenan

 

- Meni je jako krivo, ali ja sam takav i ja mislim da sam se ogrešio o Minu i Cveleta - rekao je Car.

- Rialda i Kenan, sa njom se svađam a sa njim ne mogu, i potrudiću se da ga isprovociram do kraja, makar mu gurao prst u d*pe, i neka ode i dvonedeljni honorar. Kenan me nervira jer je kvaran, Nadica je za njega mala beba! On vrlo ima zanimljive komentare, i ovde nit j*be niti se tuče! Rialda je iskrena i srčana je, i meni se to sviđa, ali mi se ne sviđa njena pristrasnost! - rekao je Đedović.

 

Detaljnije pogledajte i video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading