(VIDEO) Sanja BRUTALNO SPUSTILA Natašu Radan: Pomenula joj EKSPLICITNE snimke i Radeta Lazića!

Autor:

Zadruga

27.02.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja ne može da podnese Natašu zbog Anđela!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković komentariše Natašu Radan

Tokom sinoćne emisije "Nominovanje" rijaliti učesnici iz "Zadruge" imaju priliku da nominuju Natašu Radan ili Anđela RankovićaLazar Čolić Zola prilikom nominacija otkrio je šta misli o oboma: 

- Nataša i ja se znamo od prošle godine, ona i ja se družimo baš lepo. Moj prijatelj je hteo da je upozna u Beogradu, i tada smo išli do menjačnice ona i ja i likovi joj govorili 'Javi se Nataša', a ona im odgovara 'Leskovac je najjači', prava je dalabu. I Anđela znam iz kluba, oko njega su bile ribe sve, i ja sam bio u fazonu ko je ovaj Sulejman Veličanstveni sa Zvezdare. Sada smo i u paru za ovu densoviziju, i ljudi moraju da glasaju. Moram da sačuvam Anđela zbog toga - rekao je Zola.

Sanja Stanković, Anđelova bivša devojka i nesuđena ljubav ovako je govorila:

 Anđelo je jako dobar dečko, i sve najbolje mislim o njemu. Ja sam videla klip na kojem Rade Lazić želi da joj sv*ši u usta, ko o čemu ku*va o poštenju! - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading