(VIDEO) IZBAČENA IZ ZADRUGE: Nije izdržala sa OVA DVA UČESNIKA!

Autor:

Zadruga

15.02.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najslabija karika!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Još jedna uzbudljiva sedmica u rijalitiju "Zadruga 4" privodi se kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red je došlo ono najvažnije - izbacivanje.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima bio je Nenad Lazić Neca, a on je za potrčke izabrao Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Stiže nam najromantičniji dan - pripremite najlepše poklone

 

 

 

Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Nenada, a najmanje SMS glasova publike imale su čak dve ukućanke, Ivana Marinković i Maja Marković. Prvi put u ovoj sezoni nominovano je troje učesnika za izbacivanje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Ivana Mirković

Nakon igre koju im je pripremio Veliki šef, nikome nisu duplirani glasovi jer zadrugari nisu uspeli da ispune zadatak. Došlo je vreme da se sazna ko će zauvek napustiti Belu kuću. Jedan od zadrugara osvojio je 81% glasova publike, drugi 11%, a treći 8%.  Najveći procenat glasova osvojio je Ša, sledeća je Maja Marković, dok je Ivana Marinković osvojila najmanji procenat glasova publike i zauvek je napustila "Zadrugu".

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading