Nove muke Aleksandre Subotić: Rijaliti zvezda htela na operaciju, doktor ne dozvoljava!

Autor:

Zadruga

12.02.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić smršala je za veoma kratak period otkako se drugi put porodila, ali ipak nije sve po njenom.

Foto: Printscreen
Aleksandra Subotić

Aleksandra je dovela liniju do savršenstva, ali i dalje postoje stvari koje želi da promeni na sebi, te je rešila da koriguje zadnjicu hirurškim putem.

- Došla sam u Beograd da se na nekoliko dana vidim sa majkom Ljubom. Malo smo uživale, a i posetila sam jednog doktora za plastičnu hirurgiju. Dosta sam smršala i liniju dovela do savršenstva, ali mi se zadnjica nekako istopila. Htela sam da uvećam guzu svojim salom, ali to nije moguće jer nemam dovoljno masti - ispričala je Aleksandra za Star i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Aleksandra Subotić

- Rekao je doktor da mi daje nekoliko meseci da se ugojim, ali ja se premišljam, jer se plašim gojenja. Mislila sam da će moći da mi isisa sa nogu i malo sa struka, ali ipak nema ništa od toga - dodala je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading