UČESNICA RIJALITIJA PROGOVORILA O KRISTIJANOVOM PITONU: Evo kakvu zver poseduje Golubović, a tek šta ima na njemu!

Autor:

Zadruga

12.02.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji crno na belo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović jedan je od zapaženijih učesnika "Zadruge 4", a iza sebe ima već podužu rijaliti karijeru, budući da je ranije učestvovao i u rijalitijima "Farma" i "Parovi".

Njegov put se pred kamerama više puta ukrstio i sa rijaliti takmičarkom Jelenom Krunić, i njih dvoje prošli su kroz različite faze u svom odnosu.

Svojevremeno, Jelena je u "Parovima", u okviru ispitivanja na "Parografu" dobila pitanje da li je imala intimne odnose sa Kristijanom.

 

- Ne! Ja sam njega stvarno gotivila u prethodnom rijalitiju, kada nam je davao podršku, odnosno motivaciju za rad - kratko je odgovorila Jelena.

Krunićeva je tom prilikom objasnila da Kristijana zna preko bivšeg dečka. Kada su se prvi put sreli ispred malih ekrana, smatrala je da su prijatelji, ali vrlo brzo je stekla utisak da Golubović nije osoba kakvom se predstavlja.

Kratko prijateljstvo Jelene i Kristijana je završeno nakon četiri nedelje od početka rijalitija "Farma".

Poligraf je u "Parovima" potvrdio odgovor Krunićeve, a ona je obelodanila još jedan podatak.

- Kristijan je često govorio na uvo šta bi mi radio... Neke njegove prljavštine. Govorio mi je o njegovom "šarenom zmaju" (polnom organu koji je istetovirao)... On ga je izvadio i pokazao mi ga - prisetila se Krunićeva, a zatim dodala da je Kristijanov ponos "ne zmaj", već gušterčić".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

Poslednjih godina, Kristijan i Jelena su se više puta prepucavali preko medija, razmenjujući uvrede

- Ja samo čekam kada će on da pokaže pravo lice, jer ovo mnogo duže traje i drugačija je priča skroz. Na početku sam ga baš zgotivila i družili smo se, čak mi je bio i neka vrsta inspiracije, ali posle... On je jedna velika p****ca! Prvo ljubi ruke, pa lomi noseve. U ovom rijalitiju će doći do borbe alfa mužijaka, a to su Kristijan, Vladimir Tomović, Miki Đuričić, a moguće i Lepi Mića, po temperamentu - rekla je Jelena Krunić za "Srbiju Danas" na početku tekuće sezone "Zadruge".

Svojevremeno, Kristijan se oglasio iz zatvora i odgovorio na teške reči koje je Krunićeva izrekla o njemu u javnosti.

- Jelena Krunić je uličarka koja, kao i svi kojima se ja iz nekog njihovog razloga ne sviđam, ne bi nikada smela da kaže ružnu reč meni lično u lice, van kamera! Ima milion primera gde smo upoznati da jezik lomi kosti, a kod nje će silikoni da se raspadaju i ispadaju na sve strane - poručio je, između ostalog, tada Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading