(FOTO) PUKLA TIKVA! Ivana ostavila Ša?!

Autor:

Zadruga

11.02.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana i Ša

Već nedeljama unazad se komentariše i spekuliše da se između učesnika "Zadruge 4" Tare Simov i Nenada Aleksića Ša razvijaju ljubavne emocije. Iako Ša sve vreme tvrdi da su oni samo prijatelji, svi su primetili da često ljubomoriše Tari, a ona je u jednom trenutku čak i rekla da je zaljubljena u njega.

Ša je često imao faze kada je tužan jer mu nedostaje supruga Ivana, a svi misle da se on zapravo plaši da ga ona ne ostavi zbog bliskosti sa Tarom. Međutim, ono čega nije svestan jeste to da je Ivana navodno već rešila da stavi tačku na njihov brak. Naime, kako se može videti na fotografijama koje su objavljivane poslednjih dana, Ivana ne nosi burmu.

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ovde je sa prstenom, kao i Ša

S obzirom na to što je uradila, Ivana verovatno smatra da je njen suprug previše blizak sa zadrugarkom, a kako će on reagovati kada sazna, ostaje da vidimo.

I

Foto: Instagram/printscreen
Ovde ga je skinula

Inače, kada je Ivana dolazila u "Zadrugu" da podrži svog supruga, ona je nosila burmu.

Podsetimo, odnos Tare i Ša intrigira kako javnost tako i zadrugare koji ne prestaju da ih komentarišu i spekulišu da li ima ili nema nešto između pomenutog para.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading