(FOTO) BILA JE NAJLEPŠA ZADRUGARKA IKADA, ONDA JE PROMENILA LIČNI OPIS: Sada je neprepoznatljiva, pa je zabranila komentare na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

07.02.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Eleonora Miljković je postala poznata prilikom učešća u Zadruzi 2 gde je mnoge oduševila lepotom, a ostala je upamćena i po tome da nijedan takmičar nije osvojio njeno srce, te do kraja rijalitija nije uplovila ni u jednu romansu iako su je nakon istog spajali sa Mensurom Ajdarpašićem.

 

 

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Eleonora pre

Ovu Makedonku su mnogi poredili sa Anom Korać, ali to sada čine sve češće, jer su njeni pratioci primetili da se Eleonora podvrgla brojnim estetskim korekcijama.

Foto: instagram.com/miljkovic.official

Miljkovićeva redovno objavljuje provokativne fotke u kojima njeni pratioci uživaju, a sada se ispod njenih fotografija sve češće pitaju "šta joj se desilo" i "zbog čega je preterala sa plastičnim operacijama", da bi Eleonora ubrzo reagovala i zabranila komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pizza

07.02.2021 21:41

Bila je nekad lepa vise nije. Unakazila se operacijama, losim doktorima.. da je neko pita cemu to sve sada je ocajna... uzas u sta se pretvorila ne mogu da je gledam... ni ukusa ni stila.