(VIDEO) AFERA SA HIRURGOM IM POMRSILA KONCE! Alen tražio Maji PORUKE, ona se ovako PRAVDALA pa spomenula sestru od Jovice!

Autor:

Zadruga

29.01.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo ljubavni brodolom u najavi?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković i Alen Handrović

Nakon ljubavne afere sa hirurgom, Alen Hadrović i ovo jutro probudio se sumnjičav da ga je Maja Marković slagala, kao što se već upetljali u gomilu njenih neistina koje je izgovorila.

Iako je pokušavala sve vreme da mu se opravda, dokazano je da je Maja već uhvaćena nekoliko puta u laži tokom boravka na imanju, a pogotovu kada je reč o njenim ljubavnim aferama.

- Mogu da opravdam da se dopisivali sa drugim likovima, ali ne mogu sa njim, sa njim ne mogu da opravdam - rekao je Alen.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

- Postoji datum, ja ću da tražim - rekla je Maja.

- Samo datumi, bez datuma ništa, to je ono što će mene zanimati kada izađemo! - bio je sumnjičav Alen.

 

- Vidiš kako naj*beš kada daš telefon, ona mi sada nije prijatelj, to mi je sada neprijatelj, ja sam nju povredila. Čuo si Milana da je rekao da je Instagram oduzet posle dva dana - rekla je Maja o sestri bivšeg verenika Jovice Putnikovića, koja se oglasila za Pink.rs i iznela tvrdnje da njoj zadrugarka nikada nije dala Instagram na čuvanje.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading