ONA NE ZNA U ŠTA SE UPUŠTA: Marko Bulat brine za ženu i otkrio njen pravi razlog ulaska u Zadrugu - OVO JE NJEN SAN!

Autor:

Zadruga

03.01.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu svejedno što je pustio suprugu u rijaliti!

RepublikaFoto: Printscreen
Marko Bulat

Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata ušla je u rijaliti "Zadruga", a on je sada progovorio o njenom učešću u šouu programu, te je istakao da se nikada do sada  nisu razdvajali.

"Ona ne zna u šta se upušta, samo želi da ostvari svoje snove vezane za novinarstvo. Naravno da je teško, to je prvi put da se odvajamo tokom ovih šest godina. Mi nju možemo da vidimo, a ona nas ne", rekao je Bulat i dodao:

"Braniće instituciju braka, za nju je  brak svetinja. Ako se nešto u njenom okruženju dešava neprimereno, ona će to reći. To su njeni stavovi i njih treba da prati, kao i svoje srce". 

Na pitanje šta misli kako će se njegova žena snaći pred kamerama rijalitija, Bulat je odgovorio:

"Nemam pojma. Nemam nikakvo mišljenje kako će se snaći. To je jedna sredina gde ne znam ni ja kako bih se snašao. Nikada nisam bio i ne znam kako je. Ona je dovoljno pametna, rečita, tako da će sve biti u redu". 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Bulat

Marko je nakon njenog odlaska ostao sam sa decom, a sada je otkrio ko će mu uskakati u pomoć. 

"Deca su mala. Sofija jedino ima 12 godina i ona to malo drugačije posmatra. Tu mi je tašta. Mi smo uigrana ekipa, jer Marija i ovako radila u svom salonu. Nema zime za nas". 

"Nedostaje mi. Nadam se da neće izgubiti smeh. Mora biti spremna na mnogo provokacija, uz nju sam, navijam za nju, bodrim je svim srcem", zaključio je pevač u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

03.01.2021 20:25

Plakaćeš ako ti se žena zaljubi u drugoga.