Nadežda Biljić otvorila dušu i progovorila o životnoj drami: Htela sam da se ubijem, zbog sina sam odustala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić otvorila je dušu, pa je nakon javne prevare verenika Tome Panića u "Zadruzi 4" progovorila o tome da je u jednom momentu razmišljala da digne ruku na sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nadećda Biljić

Ona je gostovala u preksinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou", gde je ispričala da danima vodi rat sa svekrvom Jasminom, majkom aktuelnog zadrugara Tome Panića, oca devetomesečnog sina Longa.

Naime, bivša zadrugarka izgledala je zastrašujuće, toliko da joj je voditelj Ognjen Amidžić poručio da mora nešto da pojede jer je "kost i koža". Nadežda je istakla kako je osećaj nije prevario, kao i da je plakala danima pre Panićevog ulaska na imanje, znajući da će je on prevariti i da će to biti njihov kraj.

- Shvatila sam da mene moj osećaj nikada nije prevario. Plakala sam tri dana pre nego što je ušao u karantin. Rekla sam mu da će naći novu devojku čim uđe u rijaliti, tako je i bilo. Došlo mi je da se ubijem, bila mi je muka od svega. Onda sam odustala zbog svoga sina. Ceo svet mi se srušio tada kada je Toma bio sa Paulom. Ne samo zato što me prevario već zato što je srušio naš svet i uništio detinjstvo našeg sina. Ja živim za mog Longa, da njega nemam, sigurno bih sebi presudila. Toma je morao da uđe u rijaliti jer smo živeli veoma loše. Nije bilo posla za mene, nemam gde da pevam. Naše dete je rođeno pre vremena, mi tri puta mesečno idemo u Tiršovu na kontrolu, i to sve košta. Zbog stresa sam spala na 48 kilograma, a imala sam 54 - pričala je Biljićeva, koja je bila na ivici suza zbog svega što joj je Panić, otac njenog sina Longa, priredio.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Nadežda kaže da je boli činjenica što javnost misli da je impulsivna i nestabilna osoba, pa je počela da se pravda da je tako reagovala samo zbog toga što je bila povređena.

- Ne želim da se plasira slika u narodu da sam ja lakog morala, da sam alkoholičarka. Ljudi misle da imam napade histerije što sve ovo javno komentarišem, ali sam samo povređena žena. Moje dete će sutra krenuti u školu. Deca su surova, ceo Balkan gleda rijaliti. Niko neće reći: "Tata je prevario mamu", nego: "Mama ti je kurva, imala je seks na Vaskrs." Meni niko ne može da kaže da sam loša ili dobra majka jer sam tek postala majka. On sad ima punih devet meseci, napreduje, dobio je taj pravi oblik bebe. Znam da mi je psihijatar rekao da neću imati osećaj za bebu dok ne budem dobila interakciju od deteta. Ja sa mojim sinom spavam u krevetu, uvek sam pored njega. Totalno sam ga razmazila. Spava u krevetu sa mnom i sa babom, deda ga nekad ukrade u toku noći, svi smo bazirani na dete. Ne možeš nedostatak partnerove ljubavi da nadoknadiš kroz decu jer to su dve različite ljubavi - dodala je Nadežda.

Biljićka: Ulazim u "Zadrugu", Toma neće smeti da pisne!

Voditelj Ognjen Amidžić pitao je Nadeždu da li bi u skorije vreme ušla u rijaliti da bi se obračunala sa Tomom, a ona je odgovorila da bi ponudu prihvatila samo kada bi joj bio ponuđen dobar honorar. - Ušla bih u rijaliti za velike pare. Rekla bih Tomi: "Dobro veče ljubavi, kako si", Legla bih u njegov krevet i rekla: "Ja sam došla kod mog muža." On ne bi smeo da pisne. Ne smem da otkrivam mnogo, nas dvoje čeka ozbiljan razgovor. Ironično bih rekla: "Sledeći put kad budeš želeo da praviš dete, budi roditelj." On je taj koji o meni priča da sam kurva. Zašto mi je onda napravio dete? Dete ne može slučajno da se napravi. Nisam mu tada bila ljubavnica! Ne mogu tek tako da ga izbacim iz svog srca, ali moram sebe da odbranim nekako - ispričala je Nadežda.

Nadežda: Longo više ne koristi sondu!

Pevačica je govorila o zdravstvenom stanju sina Longa, pa je otkrila da se beba sada dobro razvija. Ona kaže da sve ide na bolje i da beba sada jede na flašicu: - Longo sada ima devet meseci, napreduje. Ima normalnu kilažu, izvađena mu je sonda. Krenuli smo da ga hranimo na flašicu. Jede kako treba, porastao je, ubucio se, dobio je pravi oblik bebe. Srce mi je sada na mestu. Najvažnije mi je bilo da beba bude dobro. Težak period je iza nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading