Svaka mu čast: Saša Popović platio OVO takmičarki "Zvezda Granda", biće mu zahvalna ceo život!

Autor:

Zabava

16.12.2020

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstinja Todorović, učesnica aktuelne sezone muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda", izaziva oduševljene komentare vernih pratilaca ovog TV formata budući da se u kratkom vremenskom periodu, narodski rečeno, "prepolovila".

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Saša Popović

Naime, pevačica je imala 142 kilograma kad je otišla na operaciju smanjenja želuca, a za devet meseci skinula je 60 kilograma i sada je jedan od favorita za pobedu u "Zvezdama Granda".

Planira još da smrša, a zatim da ode na operaciju uklanjanja viška kože, koju će platiti direktor "Granda" Saša Popović.

- Želim da izgubim još 15 kilograma, a potom da se rešim viška kože. Saša Popović mi je rekao da će mi pomoći šta god mi bude trebalo. Obećao je da će platiti tu operaciju. Mnogo sam mu zahvalna na tome - ispričala je Krstinja za "Hit informer".

Krstinja se takmičila i "Pinkovim zvezdama", a sada je već drugi put u "Zvezdama Granda". Kaže da joj je kilaža bila kamen spoticanja u karijeri.

 

 

- Žiri mi je uvek zamerao zbog viška kilograma, pa i Popović. Sad mi prognoziraju pobedu! Mislila sam da super izgledam, ali kad sam se videla na televiziji, šokirala sam se! Onda mi je na jednom slavlju prišao gost i pokazao mi na slici kako je izgledao pre operacije želuca. Raspametila sam se koliko je smršao, pa sam odmah zakazala intervenciju, koja je dobro prošla. Sad više ne mogu mnogo da jedem. Kad sam baš gladna, pojedem četiri zalogaja! Za devet meseci sam sa 142 kilograma spala na 82 kilogama - otkrila je Todorovićeva.

- Govorila sam: "Još samo danas da se najedem, pa ću od sutra na dijetu". Deset dana bih imala volju, pa bih posustala. Radila sam test intolerancije na hranu, probala hrono ishranu, liposukcijsku dijetu... Malo bih smršala, pa bi mi se sve vratilo - ispričala je Podgoričanka i priznala da je jela krijući se i od supruga Bogdana, s kojim je tri godine u braku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Krstinja Todorović nekada

- Govorio mi je da me voli takvu kakva sam, ali da se brine za moje zdravlje i kako ću jednog dana da iznesem trudnoću. Jedva sam čekala da ode na posao, pa da jedem. Takođe, radila sam do rano ujutru svirke, pa sam doručkovala gulaš, pasulj... Nisam mogla da zamislim dan bez pune činije čipsa. Sad se sve to promenilo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading