GO U KUĆI: Darin dečko zapalio Instagram, a pored njega je i pevačica!

Autor:

Zabava

16.12.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara uživa u vezi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem, a sada je pokazala da im razlika u godinama ne smeta da se ludo vole.

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Dara

Darin dečko je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa pevačicom, a kako izgleda, ljubav između njh cveta.

Dok Toni leži bez majice i pozira, Dara ga je zagrlila i rukama uhvatila za glavu i njih dvoje široko se osmehuju.

Nova fotografija Dare i Tonija izavala je brojne reakcije, dok jedni smatraju da pevačica prosto blista pored mlađanog momka, drugi komentarišu da u poslednje vreme previše koristi Fotošop.

U prilog tome navode i činjenicu da joj ni na ovoj slici lice ne izgleda kao u prirodi, te da su joj ruke "ciljano prekrivene stikerima srca, kako joj se ne bi videle godine".

Foto: instagram.com/printscreen

Inače, uprkos pandemiji korona virusa, Bubamara i njen dečko nekoliko puta su odmarali na egzotičnim destinacijama. Sredinom novembra bili su u Istanbulu, u hotelu sa pet zvezdica, dok su se krajem oktobra baškarili na Zanzbiaru.

Oni su bili i na Maldivima, kao i u Monte Karlu odkale je Dara vrelim fotografijama u bikiniju zapalila drštvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading