(FOTO) FUJ! ŠTA JE BRE OVO?! STANIJA IZAZVALA ZGRAŽAVANJE PRIZOROM SVOJIH NOGU USRED EMISIJE: Ovo niko nije očekivao od nje - svi u šoku!

Autor:

Zadruga

04.11.2020

10:14 >> 10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarenje!

RepublikaFoto: instagram.com/ stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević sinoć je bila gost u popularnoj emisiji "Amidži show" i pored toga što smo ispratili pomirenje godine sa Kristijanom Golubovićem, popularna starleta je ipak najviše komentara dobila na račun svog fizičkog izgleda.

Ako mislite dok gledate savršeno urađene slike domaćih i svetksih zvezda, da su povlašćene u odnosu na većinu drugih žena i da im je priroda podarila izgled bez mana, varate se, a Stanije je veliki dokaz za to.

 

 

 

Dok se na sve načine trudi da u javnost plasira slike na kojima je njena linija dovedena do idealne, zaboravlja da kamera ipak ima bolji fokus od fotoaparata, pa u video zapisu ipak sve postaje mnogo realnije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svi su ostali zgroženi prizorom, kada se u gro planu na TV ekranima pojavila starletina butina, prepuna celulita i masnih naslaga. Zbog mlađih populacija i devojčica koje prate javne ličnosti na mnogim društevenim mrežama Stanija ili ne bi trebala više da se slika gola ili ipak da ponovo poradi na svom fizičkom izgledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.11.2020 10:54

Pregazilo je vreme.