PALO POMIRENJE PRED GLEDAOCIMA: Stanija se izvinila Kristijanu, on poručio "Nemoj više da se razvlačimo" !

Autor: Republika.rs

Zadruga

04.11.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešili probleme.

 

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Palo pomirenje

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević suočili su se sinoć oči u oči prvi put nakon brutalnih sukoba koje su imali u prethodnom periodu. Golubović je javno rekao kako će ubiti Staniju, a ona je govorila kako njegova ćerka zapravo nije njegovo pravo dete.

Oni su u emisiji "Ami G" šou rešili da zakopaju ratne sekire i jedno drugome se izvine za sve izrečeno.

-Prvenstveno želim da kažem da je čovek sa ulice da ću ispoštovati događaj koji smo dogovorili. Isklevetao me na sve moguće načine i pretio smrću i nisam više mogla ništa da ga ne prijavim u policiji. Ja razumem ono za dete, ali i ja sam nečije dete. Ovom prilikom ti se izvinjavam za to, ali moraš i ti da shvatiš kako je mojoj majci dok si me ti klevetao. Prvi si krenuo, Kristijan, nikad ne bih ušla u to. Ja nikada nisam htela time da se bavim. Isklevetao si me samo odjednom. Bio je "Amidži šou", "Magazin In", pitala sam te je l sve u redu, rekao si da jeste i onda je krenulo vređanje - rekla je Stanija sa suzama u očima, a na to se nadovezao Kristijan i pružio joj ruku pomirenja:

 

-Nemoj više da razvlačimo, nema zle krvi, izvinili smo se, hvala tebi, hvala meni, nećemo više da razvlačimo temu od ovoga -  poručio je Golubović.

 Starleta je i po završetku emisije komentarisala situaciju oko javnog pomirenja:

- Baš mi je bilo stresno, osećala sam jezu i veoma kritičan pritisak - rekla je za Pink.rs dodavši da se nada kako sada više neće biti sukoba između Kristijana i Vladimira Tomovića zbog nje.

Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju "Farma" Stanija i Kristijan su imali i više nego blizak odnos. Sve se promenilo kada se rijaliti završio i starleta osvojila prvo mesto. Tada je nastao njihov sukob oko novca, koji su prema prvobitnom dogovoru trebali da podele jer su očigledno glumeći par, ili kako su isticali "pravili šou" došli do toga da jedno od njih dvoje trijumfuje i osvoji novac.

Starleta je nedavno izjavila i to kako je Goluboviću dala pola novca.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading