OTKRIVENA TAJNA STARA 23 GODINE! Kristijan Golubović je želeo S NJOM da provede život i da imaju decu! SVADBU JE PLANIRAO U HAJATU

Autor:

Zadruga

20.10.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović hteo je da se oženi pevačicom Ksenijom Pajčin, koja ga je šutnula zbog drugog kriminalca i slomila mu srce kao nijedna do tada.

RepublikaFoto: youtube.com/DINASTIJA
Kristijan Golubović

Žestok momak i poslednji preživeli mafijaš iz devedesetih godina trenutno se nalazi u "Zadruzi 4", gde je okosnica cele priče i sve se vrti oko njega. Iako decenijama pokušava da se predstavi kao čovek od čelika i neko ko nema osećanja, samo mali broj prijatelja zna koja mu je rak-rana već 20 godina. On je devedesetih bio opsednut pop pevačicom i jednom od najlepših Srpkinja.

Planirao je da se oženi njom i da napravi najveću svadbu, ali mu je drugi muškarac poremetio sve planove.

- Kristijan Golubović devedesetih je harao po vrelom asfaltu i bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca u to vreme. Pored toga što je bio krimos, žene su ga volele zbog šarma i energije koju je posedovao. On je mogao da bira koju je hteo, prstom da pokaže, sve su bile njegove. Pevačice su se ložile ne njega samo tako. Svaka sa estrade je želela da bude njegova, a on ih je samo koristio i nastavljao dalje. Samo je Ksenija Pajčin uspela da ga zaludi toliko da nije znao gde se nalazi. Bila je bomba energije za njega. Jedino je ona mogla i umela da ga isprati energijom koju je posedovala. "Kad je vidim, meni udari krv u glavu, ne mogu to rečima da objasnim. Ona je ikona i ideal žene za mene. Mislim da je rođena da bude moja, da mi rodi lepu decu i ostane moja do kraja života", pričao mi je on tada, otkriva jedan od momaka koji je u to vreme bio u njegovoj grupi, koja je harala po prestonici. Pevačica i on su se spojili prilikom jednog izlaska na popularni splav. Naš izvor dalje nastavlja da otkriva kakve je planove imao:

Ostavila ga je zbog Zvezdana Slavnića, sina Moke Slavnića, za kog se pričalo da je ubio čoveka zbog nje

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

- On se nije smirio dok joj nije prišao, ma samo je hteo da je gleda, nije želeo ništa više. Samo da bude pored njega. Ona je osetila da je slab na nju, ali ona se samo igrala, nije htela ništa baš ozbiljno s njim. Želela je da se poigra i da se provede. Stvari su otišle predaleko. Kristijan je pričao da će da je zaprosi, da će da padne na kolena pred nju i da će joj dati ceo svet. "Kupio sam skup prsten, vredi celo bogatstvo, ona zaslužuje da bude kraljica. Ima da je zaprosim, a onda ćemo da pravimo veselje u 'Hajatu'. Ima da napravim svadbu za mnogo zvanica.

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin

Sve će biti skupo i luksuzno. Jedva čekam da bude moja žena i da pravimo decu", pričao mi je on, ne sluteći da će ga fatalna Ksendža vrlo brzo šutnuti zbog drugog krimosa. Ona se uveliko iza njegovih leđa viđala sa Zvezdan Slavnićem, sinom slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački zlatare u Austriji i koji je tada važio za veoma žestokog momka. Faktički konkurencija Kristijanu u svakom smislu. 

Izvor Rijalitija dalje navodi da je kriminalcu iz "Zadruge" bio srušen svet kada je pevačica rešila da ode kod drugog krimosa i zauvek mu kaže zbogom. Plakao je kao dete i nije dolazio sebi mesecima.
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ksendža umalo nije ubila Kristijana za volanom!

Kristijan Golubović je 2015. na imanju u Lisovićima izneo detalje iz privatnog života i prisetio se nekih detalja iz vremena kada se zabavljao sa pokojnom Ksenijom Pajčin.
On se u evociranju uspomena malo zaneo i otkrio da je pevačica pod dejstvom narkotika pokušala da ih ubije za volanom:
- Vozimo 180 iz Novog Sada, ona mi dira volan, hoćemo da poginemo. Ja joj kažem: "Šta ti je, devojko, poginućemo", a ona kaže: "Ma sada ću da se ubijem, i tebe i mene, boli me ku*ac", ispričao je Kristijan.

- Taman kada je hteo da joj stavi prsten, ona se povukla i više nije želela da ga viđa. Jednostavno mu je rekla da je kraj. Nije htela da ga vidi više. To je za njega bio šok, od kog nije mogao da se oporavi. Čuo je da se viđa sa Zvezdanom, što je bio još veći udarac za njega. "Ona mi je slomila srce, na komade je puklo. Ako sada ne umrem, neću nikada. Hteo sam da joj stavim prsten, a ona je otišla drugome.

 

 

 

Nikada neću naći ženu kao što je bila Ksenija. Ona je meni bila esencija energije i rođena za mene", jadikovao je on, dok se ona provodila sa Zvezdanom, ne mareći za njegovu patnju. Mesecima je bio van sebe, nije nigde izlazio, nije hteo da ga ljudi vide. Nije hteo da se blamira, da mu se krimosi smeju u lice zbog toga što ga je Ksendža šutnula zbog lepšeg i boljeg krimosa. Onda se desio preokret koji je Ksendži i Zvezdanu vratio za svu patnju koju su naneli Kristijanu. U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" Zvezdan je upucao Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije i prevelika ljubomora. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran - završava izvor Rijalitija koji je odlično upućen u dešavanja iz devedesetih godina.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ko je bila Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 1977. godine. Svoju jedinicu Ljubica Kostić rodila je sa 19 godina, a otac Miloš Pajčin nekoliko godina je stariji od njene majke. Odrasla je na Banovom brdu, gde je završila osnovnu školu. Kada je imala 14 godina, njeni roditelji su rešili da se razvedu, što je veoma uticalo na Kseniju s obzirom na to da je u pitanju bio mučan sudski proces. Njen otac se kasnije oženio ponovo i dobio ćerku Miu, sa kojom je pevačica bila veoma bliska. Dečko Filip Kapisoda ju je ubio 16. marta 20120, a potom je izvršio samoubistvo. Ksenija je sahranjena na Novom groblju u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlado

20.10.2020 14:18

Kristijan nije mafijas vec gelipter kome je mozak prestao da se ravija pocetkom puberteta. Mafijasi imaju vile, fabrike, grade puteve i organizuju dobrotvorne balove.