Teodora PROGOVORILA o Anđelu: Priznala šta zaista posle svega misli o Rankoviću, pa PORUČILA: OD MENE TO NEĆETE ČUTI...

Autor: Pink.rs, Republika

Zadruga

17.10.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njen stav!

RepublikaFoto: e-stock
Teodora Đehverović i Anđelo Ranković

Anđelo Ranković, učesnik aktuelne sezone "Zadruge", i pevačica Teodora Džehverović svoju emotivnu vezu otpočeli su još u prvoj sezoni rijalitija, a u ljubavi su bili sve do nedavno, kada su stavili tačku na svoj odnos.

Ipak, medijima su plasirali drugačiju priču - da su raskinuli davnih dana, a o njihovoj ljubavi često se govori i danas, u Beloj kući. Ipak, pevačica se trudi da se ne obazire na komentare drugih ljudi, a o svom bivšem dečku ne želi da se na negativan način izjašnjava.

 

 

 

- O Anđelu imam lepo mišljenje i on je za mene dobar momak. Ne znam kako se sada u rijalitiju ponaša, ali od mene nećete čuti da pričam ružno o njemu. Mnogi me pitaju da li bih ja ponovo ušla u rijaliti i odgovor je ne. Uživam u svom životu i poslu i sada nema razloga da uđem i da se zatvorim, imam dosta razloga da uživam na slobodi - ispričala je pevačica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading