TRAŽI POMOĆ! Pujasova majka u strahu zbog sina: Frana šaljem na psihijatriju, zbog droge je spreman da naudi sebi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Pujas, majka aktuelnog učesnika "Zadruge 4" Frana Pujasa, jedva čeka da joj sin izađe iz rijalitija kako bi ga odmah poslala na psihijatriju da se leči od narkomanije i psihičkih problema.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Fran Pujas

Ona je prvi put čula ispovest sina na malim ekranima, kao i skandalozne detalje koje do sada nije znala. Dragana je tada shvatila kroz šta sve prolazi njen sin i koliko muka mu je zadala zavisnost od droge. Jako se potresla i shvatila da mu je stručna pomoć neophodna. Ona je danima van sebe, brine i nije joj dobro, pa je za medije samo kratko progovorila i zamolila sve da je ostave na miru jer teško podnosi sve ovo.

- Molim vas, nisam OK. Fran mora na psihijatriju, moraju da mu pruže pomoć, ovo je previše strašno. Nisam mogla da verujem šta sve priča. Pakao. Izvinite, mnogo mi je teško, ne mogu više da pričam - kratko je rekla Franova mama, na ivici da zaplače. Nakon toga Pujasova komšinica je rekla da Dragana sve ovo teško podnosi, te da se plaši da Fran ne naudi sebi jer su mu osećanja pomešana, a opijati su mu pomutili mozak.

- Žao mi je Dragane, ali mi je žao i Frana. Svi koji ih znamo smo bili šokirani njegovom pričom. Zaista ne znam kad se oteo kontroli jer veoma dobro znam kako je gajen. Sa Draganom pričam o tome. Jako je zabrinuta za sina. Sva sam se naježila kada mi je rekla: "Ne znam šta ću sa sobom više. Crne misli mi se samo motaju po glavi. Plašim se da ne uzme drogu i ne naudi sebi. Emocijalno je jako rastrojen". Međutim, nakon što ga je čula, malo se smirila i, kada izađe, odvešće ga na lečenje - kaže Franova komšinica.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Fran Pujas

Inače, Pujas je na početku rijalitija rekao da se njegova majka neće oglašavati pošto radi u policiji Hrvatske, međutim, on je sa njom imao razgovor u "Zadruzi" i ona mu je tada rekla da se mora izlečiti, kao i da se kloni bivše devojke Paule.

- Moraš što pre da se izdigneš. Okreni se budućnosti, nemoj više plakati, dosta je toga. Digni se i budi onakav kakav jesi. Kloni se Paule, neću da te vidim sa njom.

Podsećanja radi, Fran je u ispovesti priznao sve zbog čega se gorko kaje i koje su to stvari koje je radio u bliskoj prošlosti koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Fran Pujas

- Oprosti, majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi zavisnik, ali sam voleo da uzimam kokain i jedino što mi je droga donela u životu jesu problemi i dugovi, počeo sam psihički da pucam i želim mladima da naglasim da beže od toga. To je najveće zlo koje postoji - iskren je bio zadrugar koji se sve vreme tresao dok je ovo pričao.

- Bio sam dva puta u zatvoru, a moja majka je radila u policiji, ona sada čuva političare. Nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzele na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa njom da joj ne stvaram probleme. Nakon zatvora najviše mi je pomogla moja devojka Paula - rekao je Fran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading