(VIDEO) NAKON BRUTALNOG OKRŠAJA SA MIKIJEM! Tomović opet u epicentru UŽASA: Novi sukob, raspad sistema u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

06.10.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet u epicentru!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

U  emisija "Pretres nedelje" sa voditeljem Milanom Miloševićem prva tema o kojoj se pričalo bilo je narušeno prijateljstvo Anđela Rankovića i Vladimira Tomovića. Nakon što je Anđelo izneo svoje viđene ove situacije, nastao je pravi haos i sveopšta svađa u Beloj kući.

- Mi ne razgovaramo a i ne moramo. Nadalje možemo da budemo u korektnim odnosima, nije samo musli problem ima više razloga. Smatram da sam ja bio korektan, niti sam govorio išta što bi ga pogodilo! Od samog starta, smatram da prijateljstvo ovde nije moguće. Ušao sam ovde sa stavom da nema prijateljstva, sada sam malo zreliji, i smatram da se svako bori ovde za sebe. Desi se da se zaljubite ovde, meni nije jasno kako možemo da budemo dobri drugari, prva stvar je da je on mene iznervirao jer kometarišu tu hranu, a ja znam kakav sam i svima dajem sve, a on mi je jednom prilikom zamerio jer sam ja reko nešto za Jovanu, on mi je zamerio a ja sam rekao kako ga razumem, ja sam se sklonio od Jovane zbog njega i nisam hteo da je muvam! Druga situacija jeste, posle mog odnosa sa Natašom prišao njoj i rekao joj kako je ona bezobrazna, i ja sam ga pitao zašto se on uzbuđuje oko toga - rekao je Anđelo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ne mogu više da slušam tvoje laži, nastavi da lažeš i igraš igru - rekla je Miljana.

- Ti pljuješ po Nataši a ja ne pljujem po Jovani! Nataša nije moja drugarica i ne znam, zašto Natašu ponižavas a Jovanu uzdižeš. Treća situacija je bila ta gde mi je zamerio za hranu, a ja nisam znao koliki ćemo imati budžet, i sada lepo više nemam pardona. Ja ne vidim njegovu potrebu da se meša u sve, i ne sviđa mi se što se meša kada neko kaže nešto o devojci koja mu se sviđa - dodao je Anđelo.

- Što se tiče ismevanja, ja sam prošao kroz svašta i ja ne mogu da dozvolim da me neko ismeva, a ja da se družim sa njim - rekao je Anđelo.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera

- Pre svega želim da kažem da me ova družina podseća kao na prošlu sezonu, ali ovde su muškarci sada više dominantniji. Prošle godine sam isto bila u čoporu. Konflik između njih ispao je zbog dominacije, a i devojaka. Tomović nije neko ko se emotivno vezuje za ljude, ovaj čopor će brzo da se raspadne - rekla je Tara.

- Ja sam Anđelo Ranković a ne Vladimir Tomović! Ja se ne obaziren na to, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Normalno je ako se družimo da imamo isto mišljenje, a što se njega tiče, ne vidim razlog za dalju dramu - rekao je Anđelo.

Celo njegovo izlaganje, kao i sve reakcije, možete poslušati u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading