HIT! Darko Lazić o glasinama da postaje rijaliti-takmičar: Ulazim u "Zadrugu" za dobru lovu, smuvaću Miljanu i oženiti ako treba!

Autor:

Zadruga

24.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić jedna je od glavnih tema medija, kako zbog povratka nastupima nakon kriznog perioda korone tako zbog spekulacija o trenutnim odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević. Ovog puta, u intervjuu za Srpski telegraf Darko je otkrio za koju sumu će ući u "Zadrugu", te u šaljivom tonu prokomentarisao kako bi reagovao kada bi se pridružio Miljani Kulić u borbi do finala najgledanijeg rijalitija na našim prostorima. Poznato je da je Lazić njena neostvarena ljubav, a gestom u kojem joj se javio prilikom gostovanja na žurki u "Zadruzi" pobrao je simpatije publike.

Foto: Promo foto
Darko Lazić

 Pod kojim uslovima bi ste ušli u "Zadrugu 4" i da li bi ste se pribojavali reakcije Miljane Kulić, koja vas je uhodila ranije?

- Za milion evra bih ušao sigurno, a jedino što bi mene uplašilo je što bih morao posle i da oženim Miljanu. Tako da, kada bismo se šalili, smuvao bih je i oženio ako treba (smeh).

 Dakle, uslov je dobar honorar?

- Naravno, dobra lova i novo iskustvo.

Darko: Došlo je vreme da malo i ja budem zgodan i povedem računa o svom izgledu

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

 Miljana je pričala da ste hteli da je odvedete u hotel nakon jednog nastupa?

- To je Miljana (smeh). Ja na nju ne mogu da se naljutim, šta god da kaže i uradi, ona je meni mnogo simpatična devojka.

 Šta vas je najviše motivisalo da život promenite iz korena i podvrgnete se operaciji smanjenja želuca?

- Nije me ništa motivisalo, jednostavno je došlo vreme da malo i ja budem zgodan i povedem računa o svom izgledu, prvenstveno o zdravlju jer stvarno ono moje prvobitno stanje nije vodilo ničemu.

Da li se Ana Sević pokajala što je, kako se ranije pisalo u medijima, vas optužila da ne plaćate alimentaciju?

- Preskačemo ovo pitanje.

 Vi ste se ponovo vratili nastupima jer je situacija s koronom mnogo stabilnija nego ranije. Kako reagujete na potez pevača koji su nastupali i u jeku epidemije i time ugrozili ne samo svoje već i zdravlje ljudi koji su prisustvovali tim nastupima?

- Pravo da vam kažem, ne zanima me ko je radio, a ko nije. Svako ima pravo na svoj izbor i na svoj život, tako da ne znam šta bih vam odgovorio na ovo pitanje.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Jadranka Barjaktarović postala je najomraženija pevačica zbog pevanja stihova Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije" u izmenjenoj formi. Kako komentarišete njen postupak i da li je zasluženo zabranjeno njeno pojavljivanje na svim srpskim televizijama?

- Ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, preskočićemo.

 

 Koliki je vaš rekord u zaradi za jedno veče i da li je istina da se najviše zaradi na gastarbajterskim svadbama?

- Zinite da vam kažem (smeh). Bilo je velikih zarada, ali u ovo vreme kada je narod u krizi zbog korone nema smisla da pričam o tome.

 Da li planirate da se ponovo ostvarite kao tata i da li ste popustljivi ili strogi prema Alekseju i Loreni?

- Svakako da želim da proširim svoju porodicu sa još dece. Ja, naravno, jako volim decu, to je normalno, svakako da to planiram, bože zdravlja. Generalno, smatram da sve potiče od kućnog vaspitanja, tako da jesam strog.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Žana i Lili su izmislile aferu sa mnom

Povezivali su vas sa Žanom Đordević i Ljiljanom (Lili) Stevanović, da li mislite da su one izmislile aferu sa vama ne bi li privukle pažnju medija i kompromitovale vas?

- Prvo, ne znam ni ko su te devojke iskreno, ili žene, šta već. Tako da su verovatno izmislile tu aferu, otkud znam. One nisu moje bivše.

 

Bio bih noćni bravar da je korona potrajala duže

 Aca Lukas uskoro postaje i voditelj. Da je problem oko korone potrajao duže, kojom profesijom biste se bavili da biste zaradili novac?

- Siguran sam u jednu profesiju, bio bih noćni bravar (smeh)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Todor

25.09.2020 17:30

Pravi par za sprdnju i "komendiju".