Đuričić do zore slavio rođenje ćerke Dunje: Miki od rođaka pozajmio pare da bi platio muziku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Ðuričić priredio je slavlje u Kupinovu povodom rođenja ćerke Dunje, a na žurki je, osim benda koji je zabavljao goste, pevao i Nemanja Nikolić. Ponosni tata se veselio kao nikada do sada, a muziku je čašćavao sve dok mu nije ponestalo para u džepu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miki Đuričić

Naime, budući zadrugar je bio toliko raspoložen da nije bio svestan koliko novca daje, pa kad je sve potrošio, počeo je da pozajmljuje od rođaka koji su se zadesili na slavlju.

- Mikija prvi put ovakvog vidim, a znam ga ceo život. Zaista mu je ova uloga oca bila potrebna i po njemu se vidi da bi skakao od sreće da može. Počeo je da pije od ranog jutra, što mu niko ne može zameriti, i kako je muzika ušla u dvorište, on se još više raznežio i davao im je konstantno pare. Za Ninovu pesmu "Ti si, ćerko, tatin sin" dao je nekoliko stotina evra jer ga je ona toliko pogodila da se rasplakao. Međutim, predveče mu je nestalo para i on se unervozio, nije bio svestan da je sve potrošio, a cela noć je pred njim - kaže Mikijev komšija koji je bio na proslavi i dodaje:

 

Nemanja Nikolić: Miki nema zmiju u džepu, kad on ima para, on nam svima daje


- Čuo sam da je prvo pitao oca da mu pozajmi i da će mu on za nekoliko dana vratiti, ali mu je Mirko rekao da se i on veselio i ono što je imao da je već bacio na harmoniku. To je Mikija još više iznerviralo, u trenutku je promenio izraz lica. Posle je otišao do nekih rođaka, mislim da su mu to tetka i teča, i od njih je pozajmio novac da bi dao muzici. A kasnije je još tražio kako bi ih isplatio kada su otišli kući. Svakako će im to on vratiti, nego vidi se da mu je bilo neprijatno pred svima nama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

S druge strane, pevač koji je takođe ispunjavao sve Mikijeve želje kaže da mu nije novac najbitniji, te da mu je drago što je Đuričić postao otac.

- Meni je čast i zadovoljstvo, drago mi je što je postao otac. Radostan sam što sam pevao i što je Miki dobio dete. Mi smo ostali jako dobri prijatelji, zna da kaže da voli da sluša kako pevam, zato sam i bio kod njega da mu još više uveličam slavlje - rekao je Nemanja, pa dodao:

- Miki nema zmiju u džepu, kada on ima novca, onda svi imaju. Ja sam od srca pevao, nisam bio tamo zbog para.

Mirko: Ne zanima me da li će Miki ostati sa tom ženom, meni je unuče bitno

Mirko Ðuričić istakao je da mu je drago što je dobio unuče, da ima s kim da se igra, a dodaje da je Mikijeva stvar da li će sa ženom sa kojom je dobio dete i ostati.

- Ne zanima me da li će Miki ostati sa tom ženom, meni je unuče bitno. Neću se mešati u njihov odnos. Hvala bogu da ja imam s kim da se igram i koga da šetam - rekao je Mirko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
TRT

02.09.2020 15:10

ONAJ STO JE TUKAO ZENE U ZADRUZI PA GA PROKLELE DA MU SE RODI CERKA I DOZIVI SUDBINU KAO ONE?STA SLAVI?

Odgovori 12 0
Vule

03.09.2020 10:36

@TRT - Bog mu podario ćerku. Kletva ga stigla.

TRR

02.09.2020 15:15

ONAJ STO JE TUKAO ZENE U ZADRUZI PA GA PROKLELE DA MU SE RODI CERKA I DOZIVI SUDBINU KAO ONE?STA SLAVI?

Odgovori 10 0