Lepi Mića skenirao aktuelne zadrugare: Iva je loš čovek i bez karaktera! Marko je ljigavac

Autor: Ekipa Rijalitija

Zadruga

25.08.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je u epicentru dešavanja i dva meseca otkako se "Zadruga 3" završila. On se ne libi da kaže svoje mišljenje o bivšim cimerima i nema strah od toga da će se neko na njega naljutiti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lepi Mića

On je za Rijaliti analizirao najaktuelnije učesnike sezone koja je za nama. Najviše ga je pogodila prijateljska izdaja njegove, na početku mezimice, Ive Grgurić. Međutim, kada se "Zadruga" završila, ona se nije udostojila da se vidi sa njim nakon osvajanja prve nagrade.

- Iva Grgurić je neko kome sam ja uvek bio tu na raspolaganju kada je trebalo. Ne bih želeo da zvučim kao da joj prebacujem, ali ušla je zahvaljujući meni u "Zadrugu 3", pobedila je takođe zahvaljujući meni. Pomagao sam joj koliko sam mogao, štedeo sam je, nisam dao na nju. Svađao sam se zbog nje sa svim zadrugarima. Vratila mi je sve to na jedan vrlo ružan način. Pozvala je ona mene nekoliko puta rekavši: "Vidimo se sutra", pa za "nekoliko dana" i nikad se nismo videli, samo u toj emisiji "Narod pita" posle 15 dana. U tih 15 dana otkako smo izašli iz "Zadruge" pa do našeg prvog viđenja u emisiji nije našla za shodno da se vidimo ni na 15 minuta, što je jako ružno. Onda se jako bezobrazno ponašala u toj emisiji, gde sam joj rekao svašta. Nisam hteo da je vređam, trebalo je samo da joj kažem da nije ona neko ko zaslužuje moju pažnju. Ona je devojka bez stava i karaktera prema prijateljima. Koristi sve i svakoga, koristi za svoje dobro, a to sam najbolje osetio na svojoj koži. Sve radi smišljeno i na kraju se videlo da njena pobeda nema nikakvu snagu, nebitna je totalno, niko je i ne spominje.

Ona se u emisiji "Narod pita" pravdala da nije stigla od obaveza da se vidi s vama.

- Bitno je da se videla s ostalima. Bila je kod Mace na otvaranju kafane, bila je sa Majom, išla je po gradu, zujala, mogla je da nađe za shodno bar 15 minuta da odvoji da sednemo kao prijatelji, da kaže: "Mićo, izvini ako sam te u nečemu povredila." Ja sam nju kao pravi srpski domaćin dočekao i iz Zagreba smestio ovde u Beograd. Tu je bila nekoliko dana na Pinku da bi završila sve to oko kastinga.

Mislite li da je bila dobra glumica?

- Pa eto, ispade da je ona sve folirala, ispalo je da smo mi jedne obične budaletine i naše gostoprimstvo i dobrota nas samo koštaju toga da budemo na kraju smešni i da ispadnemo budale. Ja to više sebi dozvoliti neću, tako da neka je ona živa i zdrava, vređati je neću, ali imam potpuno pravo da kažem da je loš čovek, da nema ni karakter, koristi sve stvari. Posle sam čuo o njoj mnogo loših stvari. Ljudi me zovu iz Zagreba. Kažu da sve je što je radila u "Zadruzi" farsa i laž i da ona nije nikakva žrtva. I te kako je namazana, izmazana svim farbama i koristi svakoga.

Vi ste mogli da procenite i koliko je njena veza sa Filipom Đukićem ozbiljna?
- Meni je Filip kao dečko drag i ja protiv njega nemam ništa. Njegova veza je njegova stvar. Filip je dobar, pošten i nema u sebi ništa kvarno, Filip je dečko koji je interesantan, dobar drug, međutim, kada govorimo o Ivi, njen personaliti je vrlo nikakav, bez ukusa i mirisa. Ona će njega da šutne čim nestane para.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Kakvo mišljenje imaš o Marku Miljkoviću i kakav je on čovek?
- Ljigica je Marko Miljković, on je ljigavac. On je tamo ponižavao svakoga, veliku većinu, gledao ih sa visine. Po mom mišljenju, to je ljigavac. Ljude je ponižavao na sve moguće načine. Gde nije mogao tu je ćutao, tu se kao pravio da je dobar sa tim ljudima. Gde je mogao i te kako je nametao autoritet i glumio da je veliki.

Ti si ga raskrinkao kada si spomenuo da je on, u stvari, bio narkoman?

- Ja sam samo rekao ono što je izjavila njegova bivša devojka i što je rekla Sanja Stanković u "Zadruzi 1". Samo sam ponovio ono što su one izjavile i neki njegovi poslovni partneri, sve što je i meni rečeno. Njegova devojka je rekla da je on jednom kući došao razvaljen! Samo sam izvukao zaključke. Nema on mene za šta da napada. Pričao je kako će da me snima kad me bude tukao, mnogo ružnih stvari je pričao za mene. Ali smo sve stvari jedno drugom oprostili po izlasku. Izvinili smo se jedan drugom. Neka sudi Svevišnji i meni i njemu.

Tara je balavica prepuna budalaština!

Kako komentarišeš Taru Simov i njeno ponašanje? Ona je rekla da si dobar čovek sa lošim postupcima.
- Tara isto nije loš čovek, ali ima mnogo gore postupke od mojih (smeh). Jer ona je mlada devojka, treba da sluša mene, te psovke i taj njen način komunikacije ne priliči mladoj osobi. Ona je balavica od 20 godina, šta ja treba sa njom od 80 i nešto, da se svađam, to je budalaština.

Ivana Šopić ima mutnu prošlost!

Ivana Šopić mnogo ispašta zbog svoje prošlosti. Šta misliš o toj devojci?
- Ivana je neko sa kim sam bio dobar, a stalno smo bili u svađi. Od petog dana smo se konstantno svađali, ali ona je meni govorila uvek u oči ono što misli, a i ja njoj. Nazivala me je najpogrdnijim imenima, a ni ja joj nisam ostao dužan. Ona nije perfidna jer kaže sve što misli. Ja nju nisam hteo da gazim kada su je svi gazili. Ima mutnu prošlost i to je jedini problem. Ali treba da ustane i sve prizna. Kako je uradila Mina Vrbaški.

Pešićeva je dupljak, a ne dama!

Šta kažeš za Jelenu Pešić i njeno ponašanje?
- Mislim da je opasnica i da se samo krije iza šešira. Ne možeš ti da budeš fina, a provociraš sve muškarce oko sebe. Ona je meni draga, ali glumica je. Ja ne volim glumce kroz život. Jelena Pešić je dupljak, nije dama, ja sam to prvi rekao.

Bane Čolak je najveća lažovčina!

Mnogi zadrugari su komentarisali da je Bane Čolak najviše iskompleksiran od svih zadrugara, da li se slažete sa tim stavom?

- Bane Čolak je neko ko je meni drag, ali on misli da ja njega ne volim. I on stalno potencira priču da ja njega ne volim, ponižavam i mrzim. Baneta ja nikada nisam mrzeo i on mi je drag. Međutim, on neke stvari ne kapira i nekih stvari se drži kao pijan plota, a to nije interesantno, pa pređe granicu. Bane Čolak laže za medalju, to je istina. Ja njega volim, ali voli dramu i voli kadar više nego sebe. On bi slagao i rođenu majku.


 

Maja i Janjuš ponižavaju porodice!

Mislite li da Maja i Janjuš kriju vezu?

- Da ti kažem, više mi je pun ku*ac i Maje i Janjuša i te njihove veze, to nije veza, to je maltretiranje i mučenje. Poniženje i Majinog oca i Janjuševe žene i njih dvoje zajedno i prijatelja koji ih pokrivaju iza tih priča. U svakom smislu.
Mensur je balavac, može da glumu autoritet Mini!

Priča se da si u lošem odnosu sa Mensurom?

- Nisam ja sa Mensurom u lošim odnosima, ali treba neko vreme da prođe da bi to leglo kako treba. Treba da se slegnu stvari posle rijalitija... Ne želim ni sa kim da budem u svađi, pa ni sa Mensurom. On je pokušao meni da glumi autoritet, a to može samo Mini, meni ne može. On je jedan balavac. Neću da ga spominjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

26.08.2020 08:15

Teško je biti lošiji čovek od Lepoga Mićka.

Odgovori 10 0
Branka

26.08.2020 13:01

Ja zaista mislim da ovaj covek pogresno procenjuje jer kad si sa njim dobar onda si super...Ne treba ga svatiti ozbiljno jer je prevrtljiv mnogo...nema stav a htio bi da ima...