(FOTO) KARAMBOL MEĐU GLEDAOCIMA! Besni kao psi pokreću do sada neviđenu peticiju: Zahtevaju OVO od Mitrovića!

Autor:

Zadruga

30.07.2020

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" jedan od gostiju bio je i novinar i bivši zadrugar Marko Đedović, što se određenom briju gledalaca i nije preterano svidelo. Neki su otišli dotle da predlože peticiju da se Đedović više ne pojavljuje u emisijama.

- Peticija da se Đedović više ne pojavljuje u "Narod pita". Lajkujte da bismo obavestili Mitrovića - glasi jedna od objava na Fejsbuk grupama na kojima se okupljaju fanovi popularnog rijalitija.

Ovakvih objava bilo je više, a mnogi su ih podržali i lajkovima i komentarima.

 

- Večeras i Đedović u emisiji?  Pa, dokle, majku mu... a kukali smo zbog Miće prošle godine - istakao je jedan od članova Fejsbuk grupe.

Ipak, valja istaći da postoji i deo publike koji podržava Marka Đedovića, što je bilo očito baš u sinoćnoj emisiji, tokom koje se javilo više gledateljki koje su pohvalile njegovo ponašanje u rijalitiju, i njegovu pojavu i osobine u celini.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

30.07.2020 14:01

Gledaoci bi da sve oni odlučuju. Možda bi da odrede i sa kim će Željko biti u braku?

Odgovori 11 2