Gastoz besan na Đoganijevu zbog pomirenja s bivšim: Bio sam sa Lunom pre pet dana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i pevač Nenad Marinković Gastoz, isprovociran time što je Luna Đogani ušla u aktuelnu "Zadrugu 3" i odmah se pomirila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, svuda priča da mu se Luna zgadila i da se olako upušta u seksualne odnose. Kako Srpski telegraf saznaje, Gastoz je Lunu, s kojom je u više navrata bio u ljubavnoj vezi, nazvao najskaradnijim imenima, pa je otvoreno pričao kako su posle njenog raskida sa Markom imali se*sualne odnose sve do Luninog ulaska u rijaliti.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz i Luna

- Gastoz je poludeo kad je video kako je Luna ispala jadna i pomirila se s Marko. Rekao je: "Je*ao sam Lunu pre pet dana, bukvalno, nismo mi bili u vezi nikad, ali imali smo nešto posebno, neku svoju priču. Pričala je drugu priču napolju od ove koju prosipa pred kamerama u rijalitiju. Bila mi je draga i bio sam njeno rame za plakanje i ne mogu da verujem šta ona radi unutra. Kuka kao sinja kukavica za Slobom kod Drveta, a onda je pala Marku u zagrljaj i za crnim stolom nesrećnom Gagiju pridikovala što je pričao kako misli da je Luna zaboravila Marka" - rekao je izvor Srpskog telegrafa blizak rijaliti-zvezdi i nastavio da prepričava Nenadovu reakciju na Lunino ponašanje.

- "Ma kad vidi ku*ac, ona sve zaboravi. Sad se trpa sa Markom, pa će za pet dana da se seti realnog života i problema koje su imali, pa će opet da plače". Nije on toliko emotivno povređen, ali mu je krivo jer mu je Luna ipak stvarno draga i mislio je da je batalila priču s onim jadnikom Markom - ispričao je Gastozov drug koji dobro poznaje i Lunu.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

U istom društvu zateklo se još nekoliko osoba, ali skandalozni pobednik dve sezone "Parova" nije mogao da sakrije bes, koji je iskaljivao kroz bujicu uvreda na račun Đoganijeve.

- Svi su ga čuli kad je rekao: "Aljkavuša sad priča o meni u rijalitiju u lošem kontekstu, kako ja igram igrice s njom, a ona je ta koja se zaigrala. Neće moći ove noći, droljo mala, nije ti Gastoz dečko za popunjavanje rupa i rame za plakanje koje uzmeš kad ti se prohte" - govorio je Nenad u afektivnom stanju, a u sličnom raspoloženju je na Instagramu zamolio da ga otprate svi oni koji to rade zbog Lune.

- Molim da me otprate svi Lunini fanovi - napisao je zabavljač na instastoriju.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marinkovićem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 Zamolio bih sve Lunine fanove da me otprate, napisao je Gastoz na Instagramu

Luna: Muka mi je od Gastozovih igrica

U razgovoru sa ocem Gagijem Luna je rekla da je prekinula komunikaciju sa Gastozom i da je on slagao Gagija tokom poslednje Zadrugovizije, spomenuvši je.

- Nisam te pozdravila preko Gastoza. Da znaš da je slagao. Prekinula sam komunikaciju s njim, a on i dalje igra svoje igrice. Znam ja zašto i šta hoće - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đoganijeva pokazala skroz gole nove grudi

Dok se presvlačila u garderoberu, Luna je gledaocima "Zadruge" priuštila prizor koji do sada nisu imali prilike da vide, a to su njene nove silikonske grudi bez brushaltera. Pevačica je tragala za novom odevnom kombinacijom za žurku, a osim grudi u punom sjaju, koje je Đoganijeva nazvala mlekarice nakon što ih je drastično uvećala, ona je po ko zna koji put pokazala i golu guzu, zauzimajući namerno seksi poze pred kamerama samo u tangama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gagi navijao da Nenad trajno osvoji Lunu

Bivša dens zvezda je u više navrata pričala da je Luna pored Gastoza uvek bila najpozitivnija i da je on navijač njihove ljubavi jer je tešio posle svih ljubavnih brodoloma.

- Gastoz je mnogo pomogao Luni kad joj je bilo teško. Značilo joj je da provodi vreme s njim posle prve "Zadruge". Tada je bila slomljena, a on je na nju pozitivno uticao, putovali su, snimili spot, on je duhovit dečko. Pomogao joj je da izađe iz te neke depresije posle onoga što joj se izdešavalo sa Slobom. Ona je pored njega bila druga osoba, bila je nasmejana i, naravno, da mi je bilo drago zbog toga - rekao je Gagi jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tika

05.03.2020 09:45

Neka si. A koji si joj bio po redu? ?

Odgovori 27 3
Dejan

05.03.2020 19:46

@Tika - 202.

Odgovori 10 1
Mirko

05.03.2020 12:50

Jedi pa daj drugom.

Odgovori 22 4
Dragan

15.03.2020 21:55

Gastazz u zadrugu