SVI DETALJI GASTOZOVOG HAPŠENJA: Objavljeni komplentni spisi, evo šta se dešava sa njim!

Autor:

Zabava

13.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Nenad Marinković Gastoz uhapšen, isplivali svi detalji!

SVI DETALJI GASTOZOVOG HAPŠENJA: Objavljeni komplentni spisi, evo šta se dešava sa njim!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijaliti programa i reper, Nenad Marinković Gastoz, našao se u neprilikama tokom boravka na Tajlandu. Naime, tokom rutinske kontrole, tamošnja policija je utvrdila da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci, što je rezultiralo njegovim privođenjem u policijsku stanicu. Kako prenosi Kurir, Gastoz se već pet dana nalazi u pritvoru zbog nepoštovanja propisa i neplaćanja propisane novčane kazne.

Foto: youtube.com/printscreen

Gastoz uhapšen

 


Iako se Gastoz pokušao izvući iz ove neugodne situacije, nije uspeo da plati kaznu koja mu je bila propisana, navodeći da nema dovoljno novca. Ova situacija ostavlja pitanje koliko će dana Gastoz provesti u pritvoru zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci, budući da još uvek nije jasno koliko će tačno trajati njegov boravak iza rešetaka.

Gastoz nije stranac kada je reč o boravku na Tajlandu, ali očigledno je da nije prošao nezapaženo od tamošnjih organa reda. Ovo nije prvi put da je imao neprijatnosti sa tamošnjim vlastima, s obzirom da je prethodno bio zaustavljen zbog vožnje pod uticajem alkohola i nedozvoljenih supstanci. Očigledno je da je njegovo ime dobro poznato tamošnjim organima reda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz uhapšen

 

Izvor koji je kontaktirao pomenuti medij otkrio je da poznati reper nije imao dovoljno novca da plati kaznu koja je predviđena za ovaj prekršaj na Tajlandu. Zbog nedostatka finansijskih sredstava, Gastoz je zadržan u stanici.

- Nenad je zaustavljen i prilikom rutinske kontrole je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci. Na Tajlandu je to kažnjivo zakonom i plaća se kazna. Međutim, on nije imao para, zbog čega je priveden i zadržan u stanici - rekao je izvor za Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading