PRIJATELJI OSMISLILI KAKO DA GA IZBAVE IZ ZATVORA: Isplivali novi detalji Gastozovog hapšenja, OVO će posebno morati da objasni!

Autor:

Zabava

16.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji Nenada Marinkovića Gastoza su osmislili kako da ga izvuku iz zatvora.

PRIJATELJI OSMISLILI KAKO DA GA IZBAVE IZ ZATVORA: Isplivali novi detalji Gastozovog hapšenja, OVO će posebno morati da objasni!

Foto: youtube.com/printscreen

Bivši učesnik rijaliti programa i reper, Nenad Marinković Gastoz, našao se u neprilikama tokom boravka na Tajlandu. Naime, tokom rutinske kontrole, tamošnja policija je utvrdila da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci, što je rezultiralo njegovim privođenjem u policijsku stanicu. Kako prenosi Kurir, Gastoz se već pet dana nalazi u pritvoru zbog nepoštovanja propisa i neplaćanja propisane novčane kazne.

Iako se Gastoz pokušao izvući iz ove neugodne situacije, nije uspeo da plati kaznu koja mu je bila propisana, navodeći da nema dovoljno novca. Ova situacija ostavlja pitanje koliko će dana Gastoz provesti u pritvoru zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci, budući da još uvek nije jasno koliko će tačno trajati njegov boravak iza rešetaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz

 

Njegovi prijatelji su se udružili i odlučili da mu pomognu, tako što se sakupiti novac i izbaviti ga iz zatvora:

- I dalje je Gastoz u pritvoru. Još uvek se ništa ne dešava po tom pitanju. Niko ne može da ga dobije, a advokata nema. Trebalo bi da se plati 1.560 evra kazna, ali on nema taj novac. Telefon mu je oduzet, a ne znam kada će izaći na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni. Pokušavam sa prijateljima da skupimo pare i platimo da bi ga pustili, videćemo šta će biti - ispričao je blizak prijatelj za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading