(FOTO) Karić tvrdi: Ovo je treći ljubavnik Dragane Mitar!

Autor:

Zadruga

05.03.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Dragana Mitar šokirala je javnost svojim ljubavnim životom. U "Imaginarijum" je ušla kao udata žena, a onda su u javnost počeli da isplivavaju njeni ljubavnici. Prvo Pavle Jovanović koji je takođe učesnik rijalitija, a zatim Novopazarac Edo, koji joj je za rođendan poslao tortu. Međutim, izgleda da se tu spisak muškaraca sa kojima je varala muža ne završava.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Naime, Osman Karić koji pomno prati "Zadrugu" objavio je Draganinu sliku sa muškarcem za koga tvrdi da je treći ljubavnik Mitrove.

- Gaga devojka draga, to jes't žena od lika ovog je*ena. Sad će Pavle da poludi, šta će mu reći ljudi,, ovo će totalno da ga sludi, stao je pa je izgubio kamen ludi - napisao je Osman uz fotografiju koju je podelio.

Foto: printscreen/instagram.com/karic_osman
Dragana Mitar sa navodnim ljubavnikom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Al

05.03.2019 16:07

Osman cia policija.

Odgovori 18 1
Boro

05.03.2019 17:20

Istražujte. Možda pronadjete još desetak ljubavnika. Gde je istraživačko novinarstvo? Komčije i bivši imaju najviše podataka. Sada se novinari oslanjaju na instagram i fejsbuk.

Odgovori 16 1
Ljubiša

06.03.2019 09:18

@Boro - Lako je sada biti novinar. Copy&paste i promeniš naslov.